Publicitat
Política · 25 de Desembre de 2019. 11:08h.

Torra replica al Rei

"El que és una seriosa preocupació és l'Estat espanyol avui a Europa”

Torra replica al Rei

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant l’homenatge a Francesc Macià amb motiu de l’aniversari de la seva mort, ha replicat al Rei Felip VI, que durant el seu discurs nadalenc va afirmar que Catalunya és una preocupació.

"No. El que és una seriosa preocupació és l'Estat espanyol avui a Europa”, ha afirmat, a més de considerar que l’Estat espanyol “vulnera els drets humans, incompleix les resolucions dels tribunals de justícia europeus i nega el dret dels catalans exercir el dret d’autodeterminació”.

Torra ha afegit que “a Catalunya, amb el mateix esperit que Macià complia els seus deures, tenim un mandat que acomplir, que és seguir avançant cap a la independència, tal i com Macià va ensenyar-nos, fins  aconseguir la plena sobirania del nostre país”.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#29 Transilvania forever, Girona, 27/12/2019 - 14:50

A la foto hi surt en Dràcula mitjà i el draculín petitot.

#28 Marti , Palafrugell, 26/12/2019 - 11:57

Brexit? Ucraina? Turquía? Minoría kurda? Polonia? Hungría?...
No senyors, el gran problema de la UE ara mateix es Espanya. I que daquest país en pugin sortir animals en forma humana com Torra.

#27 Sergi Sergio, Barcelona, 26/12/2019 - 10:30

Torra en su linea, patetico a mas no poder, incansable en su patetismo.

#26 El Sifoner, Castelló, 26/12/2019 - 10:17

Por las declaraciones de estos ciudadanos (Torra, Torrent, Rufian y cia,) se deduce que les ha ESCOCIDO el mensaje del ciudadano Felipe como jefe del estado, yo me alegro, señal que tanta tontería con el que ya no están en España, no se lo creen ni ellos, si no fuese así, no les DOLERIA tanto ni le harían caso alguno. YO ME ALEGRO.

#25 atl.lota, pineda, 26/12/2019 - 09:26

Tu i els teus, ets una seriosa `preocupació, i grossa. !!! No calen comentaris al veure la foto. Si poguessis, el més gran dictador seria un xai , comparat amb vos. l'enveja és mala consellera. i en teniu moltisssima.