Publicitat

El president no aclara què farà

Torra resisteix

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha evitat aclarir el seu futur en el cas que el Suprem confirmi la pena d’inhabilitació del TSJC. Torra ha fet el seu discurs al debat de política general només un dia abans que se sàpiga la decisió del Suprem que, previsiblement, serà condemnatòria. El propi Torra va admetre la seva culpabilitat durant el judici tot i que després va presentar recurs.

El president ha aprofitat l’avinentesa per a reivindicar la seva obra de govern -sobretot amb la fibra òptica y la fruita dolça- a més de la gestió del Govern durant la covid. “Hi dediquem 24 hores del dia”, ha manifestat. Torra ha posat sovint com a argument la pandèmia per evitar convocar eleccions tal i com va anunciar el 29 de gener.

El que no ha aclarit es què farà en cas de condemna. Els sectors més radicals del procés especulaven en la possibilitat de desobeir i atrinxerar-se a Palau. La CUP va proposar també la via Venturós en al·lusió a l’alcaldessa de Berga: que esdevingui un president simbòlic.

La pròpia portaveu del Govern, Meritxell Budó, va fer una crida durant la roda de premsa dels dimarts a la “solidaritat antirrepressiva” del Parlament, però sembla difícil que tant ERC com el PDECAT -els acaba de fer fora del Govern- vulguin anar més enllà.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#20 a quien corresponda, Barcelona, 17/09/2020 - 14:15

Si hace falta la cuerda se la regalo yo.

#19 ES VEU EL LLAUTONET, Barcelona, 17/09/2020 - 08:41

L'unic que busca es...
VICTIMISME Y MONTAR POLLASTRES

Y no hi ha mes

#18 Conxita de Riudecols , Riudecols, 16/09/2020 - 19:50

Com diu l'Albert Solé que posin un musclu en escabetx al seu lloc que farà la mateixa feina i no ens costarà un duro.

#17 joan, manresa, 16/09/2020 - 17:19

El Casal tencant ya la se tertúlia..---Esperem que dins el desastre li quedi petita neurona per fer un acte final i just...,donar data per las eleccions i dissoldre ya el Parlament...,--Una gestora per seguir la pandèmia i el dia a dia i punt final a tanta disbauxa..,i que "TOT" el poble de CAT ,decideixi el seu futur.....

#16 Marcial, Santa Coloma, 16/09/2020 - 16:36

"...al salir de la alcantarilla cayó en el arroyo de aguas residuales y fue arrastrado entre los detritus e inmundicias de la ciudad , de donde fue sacado, con la natural repugnancia por sus compañeros de fuga". Josep Dencàs. 1934

Ve tomando nota Quimet !!