Publicitat
Política · 23 de Setembre de 2020. 11:36h.

Torra retreu a l’Estat la mort del pare de Turull

“Sembla mentida com un fill ha de veure des de la presó com el seu pare emmalalteix i mor”

Torra retreu a l’Estat la mort del pare de Turull

El president de la Generalitat, Quim Torra, en una compareixença davant la premsa, s’ha negat a respondre preguntes sobre l’indult als polítics presos i ha demanat que li preguntessin sobre la seva visita al TSJC. “Us agrairia que féssiu les preguntes sobre el judici, sobre el tema dels indults no respondré”, ha dit.

Torra, en canvi, no ha tingut problemes en parlar d’altres afers que no eren el judici, com ara la mort del pare de Jordi Turull o l’Operació Judes. Respecte a la mort del pare de l’exconseller ha considerat que aquests són “temps de venjança” per part de l’Estat.

“Sembla mentida com un fill ha de veure des de la presó com el seu pare emmalalteix i mor”, ha assenyalat, a més d’afirmar que “ratlla la inhumanitat” i és una “indecència tremenda”.

Pel que fa a la seva declaració davant el TSJC, ha assegurat que “la sentència ja està escrita”. “Li he dit al jutge que jo sóc un independentista català. Li he dit que l’independentisme és una causa justa d’una minoria nacional”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#27 Sarah, Tabarnia, 25/09/2020 - 08:17

Suposo que els periodistes treieu les declaracions de context. Perquè si realment ha dit això a la brava, n'hi ha per cagar-se!

#26 Dani, Manresa, 24/09/2020 - 20:08

Vaya, como a los restantes 7000 reos que tiene Cataluña y los 60000 del resto del estado que tiene España.
Es lo que tiene delinquir. Triste, si. Pero es una de sus consecuencias.
Lo que podría decir es que no haya leyes para su casta política. Que sea claro. Seguro que votan todos a favor. Unanimidad absoluta.

#25 E. Payetó, Barcelona, 24/09/2020 - 08:35

Si de verdad piensa eso mejor me callo.
Es postureo, barato, ni llega a provinciano y es muy mezquino pensar así, se viva o no en Barcelona.

#24 SErgi, bcn, 23/09/2020 - 22:33

manolete manolete, si no sabes torear para que te metes

#23 MHP, Barcelona, 23/09/2020 - 15:45

El MHP cada día més morbós i poca-vergonya, mil.lers de catalans sense poder assistir ni despedir els seus familiars i el masover de la Gencat acusant a Ñ de la mort del pare de Turull, que en pau descansi, igual que mil.lers de catalans que ni a la assistència sanitària varen poder optar