Publicitat

El Suprem confirma la inhabilitació del president

Torra s'acaba

El Tribunal Suprem ha rebutjat suspendre de manera cautelar la decisió de la JEC de retirar a Quim Torra la credencial com a diputat autonòmic. La JEC va retirar a Torra l'escó de diputat de Parlament després de la condemna del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a un any i mig d'inhabilitació per desobediència, per no retirar els llaços i pancartes al·lusives als presos del procés durant la campanya electoral d'abril passat.

D'aquesta manera, la Secció Quarta de la Sala Contenciosa ha rebutjat suspendre l'acord de la JEC aprovat el passat 3 de gener, que va declarar a Torra incompatible per exercir com a diputat. La magistrada Pilar Teso s'ha abstingut en aquest assumpte, ja que va ser membre de la JEC que va ordenar a el president de la Generalitat retirar els símbols independentistes.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 botifler1914, Waterpus, 10/01/2020 - 15:30

Ahora siguiendo el perfil de los últimos MHP tocaría la mona Chita.

#10.1 Doncs, mira, Chez Titole, 10/01/2020 - 17:09

Serà un bon estalvi, les fotos institucionals no caldría pagar-les, penjant una etiqueta d'Anis del Mono, oli en un llum.

#9 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles de millon, 10/01/2020 - 14:10

nos vuelven a llenar Barcelona de parásitos infectos: los CDR vendrán desde Girona para cortar la Meridiana

si los barceloneses no reaccionamos a esta ciudad no le queda mucho para convertirse en una colonia más del ruralismo catalanista más retrógrado del que Torra es un "digno" representante

#8 Roc Puig Tabarnés, Barcelona, 10/01/2020 - 14:00

I ara què fareu, eh, nacionalistes? Treure els vostres escamots CDR-Xunami Anti-democràtic violents al carrer per intimidar els constitucionalistes i intentar seguir extortint en govern central? Per cert a aquest senyor, com als anteriors convergents de la tribu del 3 percent no els ha votat ningú: posats a dit com els antecessors Puigdemont i Mas

#7 La nova realesa, Chez Titole, 10/01/2020 - 13:13

Son un grup nombrós d'espavilats que gràcies a la política (?) han aconseguit situar-se per damunt de la resta dels ciutadans que treballen i cotitzan per pagar els sous milionaris que no mereixen. Un tio inhabilitat per llei no hauría de tenir dret a cap sou vitalici. Com és possible que els diputats tinguin pagues dobles per no fer res?

#7.1 Albert, BCN, 10/01/2020 - 13:54

La casta... la casta...

#6 M, POLINYA, 10/01/2020 - 13:11

Siempre tienen que ser las instituciones de Madrid las que pongan orden en Catalunya, ya es hora de que los ineptos se vayan a su casa, y allí hagan lo que les apetezca sin perjudicar a nadie mas.