Publicitat
Política · 13 de Novembre de 2018. 22:09h.

Torra se salta quaranta anys de democràcia

Després de tant de temps "seguim parlant de recuperar les institucions i treure'ns de sobre la llosa de les formes de fer de l'Estat"

Torra se salta quaranta anys de democràcia

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha lamentat que "quaranta anys després seguim parlant de recuperar les institucions i treure'ns de sobre la llosa de les formes de fer de l'Estat". "Doncs bé, lamentablement, quaranta anys després, encara parlem de restitució, de recuperar institucions. De fet parlem del que venim parlant des de fa segles, de treure'ns la llosa que representa les formes de fer de l'Estat espanyol" ha afirmat.

Torra ha fet aquestes declaracions durant l'acte commemoratiu dels 85 anys de la creació i dels 40 del restabliment de la Comissió Jurídica Assessora, celebrat aquest dimarts al Palau de la Generalitat. Durant la seva intervenció, el cap de l'Executiu català ha manifestat que "amb el 155 van segrestar el nostre Govern" i ha detallat com va afectar la Comissió Jurídica Assessora, assenyalant que "l'han afectada fortament quant a les peticions de dictamen, la disponibilitat de crèdits de pressupost i la mateixa composició".

L'esdeveniment ha comptat amb la intervenció del president de la comissió, Albert Lamarca, qui ha presentat la Memòria i Anàlisi de Doctrina 2017 i l'assistència de la consellera de Justícia, Ester Capella.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 josemiguel, El Prat de Llobregat, 14/11/2018 - 10:50

Anclados en 1976

#7 Tabarnia5, Barna, 14/11/2018 - 08:55

Seguro que no ha cambiado nada, claro.Por eso tenemos un MHP como tú tocándonos las narices que no sabe gobernar sólo lloriquea y encima cobrando.
MARXEM JA!!
VISCA TABARNIA LLIURE!!

#6 Érika, Terrassa, 14/11/2018 - 07:23

El nivel de imposición de los símbolos secesionista es inversamente proporcional a lo que al pueblo le interesa los políticos golpistas encarcelados

#5 Érika, Terrassa, 14/11/2018 - 07:20

A mi lo que más me gusta de Torra es que ya nadie le escucha, a nadie le importa lo que diga ni siquiera aunque insulte. Es el president más irrelevante de la historia de Cataluña

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 14/11/2018 - 01:36

"Partit Demòcrat @Pdemocratacat@Pdemocratacat

Ajudem-los a ajudar !

Fes un donatiu a la caixa de solidaritat d’@assemblea i @omnium per fer front als 4,9 milions d’euros imposats pel Tribunal de Comptes"

400.000 els hi va esquilmar amb aquest metode infalible la neboda del Raimon Obiols. Si Ruiz-Mateos resucites es faria catala.