Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2020. 22:12h.

Torra seguirà cobrant

El TSJC li manté la pensió d’expresident i li rebaixa la inhabilitació

Torra seguirà cobrant

El TSJC ha acordat rebaixar la inhabilitació de l’expresident de la Generalitat Quim Torra, descomptant-li un de cada tres dies dels vuit mesos que va estar suspès com a diputat del Parlament, i mantenir-li la pensió d’excap de l’executiu català. En total, el tribunal li retalla tres mesos la pena d'inhabilitació que finalitzarà al gener de 2022.

En una interlocutòria, la sala civil i penal dirimeix així els límits de l’execució de la condemna a un any i mig d’inhabilitació que es va imposar a Torra, per un delicte de desobediència, en no fer cas de l’ordre de la Junta Electoral perquè retirés els símbols de suport als polítics presos dels edificis públics.

La decisió compta amb el vot particular del president del TSJC, Jesús María Barrientos, que creu que Torra no hauria de percebre la pensió que li correspon com a expresident fins que s’hagi extingit la pena d’inhabilitació imposada.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#14 Aqui hay petroleo, Chez Titole, 27/10/2020 - 11:06

No ho dubteu, aqui hi ha d'haver més petroli que a l'Arabia Saudita, sino com s'explica que amb 18 governs, quatrecents mil càrrecs polítics, doscents mil xiringuitos, quatre mil prejubilats de presidències i altres endolls, un miler de morenos que entren diariament i cent mil Audi-8 oficials, encara no se'n hagi anat tot en orrris.

#13 Albert, BCN, 27/10/2020 - 09:15

Torra ens roba. Con nombres y apellidos.

#12 Ojotuerto, Calafell.tab, 27/10/2020 - 08:47

Les Nissagas de independentistas, crecen y engordan por el pienso presupuestario, y la economía (caixes, empresas) es cada vez más dependiente, menos autogestionada, más sometida a los intereses ajenos a Catalunya que sobrevive gracias a Tabarnia. "Rinconete y Cortadillo" eran catalanes.

#11 Benet , Barcelona, 27/10/2020 - 08:44

Això es el que volia aquell sàtrapa, cobrar i marxar per la porta del darrera. Aquest element mai li ha importat la gestió de vetllar pels interessos de la gent, aquest ha estat un activista de saló un predicador de la politica del misto, pero ell resguardat i cobrant.
https://www.eltriangle.eu/ca/opinio/ens-governa-banda-lladres_107661_102.html

#10 electra, Barcelona, 27/10/2020 - 08:41

Llegiu l'article del Salvador Oliva Llinás "Quan torni a neixer" . Busqueu a internet, no te pèrdua!!