Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2019. 10:54h.

Torra s’enfada amb El Nacional

Per traspassar la "línia de la privacitat" amb la seva filla

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant una entrevista a El món a RAC1, ha mostrat el seu malestar per la notícia publicada per El Nacional on s’explicava que els Mossos d’Esquadra havien detectat el cotxe de la seva filla durant una reunió dels CDR per organitzar accions de protesta.

Torra no ha volgut confirmar si era veritat o mentida però ha remarcat que "la vida privada de la meva família la vull mantenir al marge de tot". "Jo ni a la meva dona ni a les meves filles els hi dic què han de fer ni que no han de fer, tothom és major d’edat a casa, tothom defensa les seves idees polítiques", ha afegit.

"El que si que li puc dir és que no puc estar més orgullós de la meva família", ha deixat clar. "Estic molt orgullós de la meva família", ha repetit, per tot seguit criticar que "hi ha una línia, que és la de la privacitat. Jo intento que tot el que em caigui em caigui a mi, no li caigui a la meva família".

"No sé perquè es filtra que el cotxe és de la meva filla, si és que és així, i no es filtren altres matrícules. Per què es filtren sempre noms de casa i no dels altres?". Basté li ha recordat aleshores que la notícia no va ser filtrada "a un mitjà bel·ligerant", però Torra ha sentenciat que "el tema familiar no té res a veure amb la meva acció política".

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#32 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT ARA JA NO SÓC EL UNIC EMPRENYAT TORRA TAMBE U ESTA JA JA , TORRA ..PICA MADURA SI PICA ES CURA A LO MILLOR NO TE AGRADA LO QUE FA LA TEVA FILLA QUE TE M, 22/11/2019 - 19:39

EL NACIONAL . Nois ja una dita ques veritat que diu.: QUI DIU LA VERITAT PERD LA AMISTAT Dir la Veritat avegades te un preu Ja paisos quels perioristes per dir la veritat ban a la preso o els costa la vida UN PERIORISTA TE QUE DIR LA VERITAT si no ningu sel podria creure ESTE QUE DIR LA VERITAT AGRADI O NO y molesti aqui molesti

#31 Sergi Sergio, Barcelona, 22/11/2019 - 12:33

El MHP se enfada porque dice que sale la matricula del coche de su hija y porque no salian otras matriculas, te lo explico, fenomeno que era un fenomenos, porque resulta que es la hija del President, te parece poco??? Este sujeto cada dia es mas patetico.

#30 kokotxas, Barcelona, 22/11/2019 - 12:05

Torra a la mazmorra.

#29 Coque, El Centro de Tabarnia, 22/11/2019 - 09:04

Estos de El Nacional, estan locos o qué?
Que estan jugando con fuego(subvención) y como se quemen se quedan sin mojar del erario publico

#28 Gordon Slim, somwhere, 22/11/2019 - 07:37

Trasciende la identidad de esa persona porque es hija del presidente de la Generalitat, o sea, una persona notoria. Si ni el Sr Torra sabe esto, mejor que se dedique a lo que sabe, pedorrearse.