Publicitat

"No estem en aquesta política d'escenaris"

La portaveu del Govern, Meritxell Govern, s'ha mostrar confiada que el president de la Generalitat, Quim Torra, no serà inhabilitat i per això no han previst cap pla B si el TSJC el condemna per desobediència.

Budó ha dit, a pregunta d'e-notícies, que "des del Govern no contemplem aquest escenari d'inhabilitació del president Torra". "Nosaltres considerem que els fets no són causa d'inhabilitació i confiem que no sigui inhabilitat", ha afegit.

"No estem en aquesta política d'escenaris sobre què passaria si l'inhabilitessin", ha remarcat en la seva resposta. Preguntada sobre el poc "encert" en les prediccions judicials, la consellera de la Presidència ha manifestat que "potser de les espanyoles, no; però de les europees anem millor".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 No ho tinc clar, Chez Titole, 04/12/2019 - 11:25

Si no ens haguèssin informat que torra te una inteligència brutal, creuría que és un tros de soca.

#5 Soloesmiopinion, Tabarnia, 04/12/2019 - 08:38

Como van a tener plan B si ni siquiera han tenido nunca plan A.

#4 atl,lota, PINEDA, 03/12/2019 - 23:47

SUPLICANT que en Sanchez el rebi, Molts CATALANS, SUPLIQUEN que acabies de fer begenades amb la independencia, que ja os ho va dir ELMOLT HONORABLE PRESIDENT TARRADELLAS, Estan fins alló de tot el que has montat, Fot al camp d'una vegada. Si no tens el B cerca la F i fuig, no et volen ja,

#3 rosa, Barcelona, 03/12/2019 - 21:27

El plan A, B, C, D, E, F, G..............Tots els plans son calcats l'un de l'altre. Baja res de res!!!!!!!!!!

#2 Un sol plà, Bcn, 03/12/2019 - 17:18

Si l'inhabiliten en fotràn un altre igual d'inútil i oli en un llum, total per no fotre ni brot llevat de embolicar la troca tant li fot. Si hi ha eleccions "más de lo mismo", és a dir : com que els vots del territori rural valen el doble, doncs apa, un altre de la ceba i tornem-hi.