Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2019. 22:15h.

Torra s’ofereix per anar a la presó

A canvi de la independència

Torra s’ofereix per anar a la presó

Quim Torra i Carles Puigdemont (foto: Govern)

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat que està disposat a perdre la seva “llibertat personal” per la independència de Catalunya. “Si el preu de defensar la nostra llibertat, el preu de defensar els drets del nostre poble i els seus drets, si el preu de defensar el dret a l’autodeterminació és la meva llibertat personal, jo pagaré aquest preu”, ha manifestat en una conferència pronunciada a Brussel·les.

Torra ha reblat que “Espanya està atrapada en el cercle viciós de l'autoritarisme” per permetre que hi hagi “presoners i exiliats”. Torra ha defensat que els líders independentistes empresonats són “culpables de ser demòcrates” i ha definit el judici de l’1-O de “farsa” que “l’Estat espanyol ha organitzat per tal de justificar la seva repressió”.

Per altra banda, ha demanat una “mediació internacional” a la Unió Europea per fer seure el Govern espanyol “en una taula de negociació normal”. “Avui faig una crida a tots els demòcrates que treballin a les institucions europees per plantar cara i no romandre en el silenci”, ha manifestat el president del Govern.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#44 jordiet, bcn, 20/02/2019 - 12:26

la cosa esta que animar igual i sense independencia... que hem deixin ser vigilant a la presso on anira aquest personatge

#43 Breogantuy, Tuy, 20/02/2019 - 10:59

El problema de meter a Torra en una carcel puede ser enorme ¿y si los presos se declaran en huelga de hambre porque no lo quieren de compañero?

#42 Recollida de signatures, Chez Titole, 19/02/2019 - 17:32

Sota el lema de "cap més gandul en llibertat" proposem una recollida de signatures per ajudar aquest Sr. a entrar a la presó, dos ocells d'un tret: un inútil menys i li fem un favor.

#41 Alcoberro´s, Barcelona, 19/02/2019 - 16:13

Jo vull esser el cuiner de la presó a ón vagi en Torra.

#40 Marc, Barcelona, 19/02/2019 - 15:48

Bla,bla,bla..de boquilla son muy fanfarrones, si supiese que hubiera alguna opción de ir a a cárcel saldría pitando escondido en el maletero como el otro que también era muy chulito, el racistorra este no era el que decía que lo tenía todo preparado para irse a Suiza?, y ahora sale con que esta dispuesto a ir a la cárcel, juas.