Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2018. 20:06h.

Torra també vol aprofitar el cas Otegi

El president demana comparèixer al Parlament per valorar “l’actualitat política i judicial”

Torra també vol aprofitar el cas Otegi

Quim Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat comparèixer per sorpresa davant el ple del Parlament aquest dimecres per “informar sobre els darrers esdeveniments de l’actualitat política i judicial”.

Aquesta decisió es produeix quatre dies després de conèixer-se els escrits d’acusació de la fiscalia i l’Advocacia de l’Estat pel procés. La sol·licitud del president català se sol·licta també el mateix dia que el Govern ha vist un “paral·lelisme” entre la situació dels presos i la sentència del Tribunal Europeu de Drets Humans a favor d’Arnaldo Otegi.

El president del Parlament, Roger Torrent, ha convocat la Mesa i la Junta de Portaveus per a primera hora d’aquest dimecres, abans que comenci la sessió de control al Govern, per tramitar i incorporar la petició de Torra en l’ordre del dia.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Cajonacona, Barcelona, 10/11/2018 - 01:11

Cuanto más os arriméis a Otegui más gente en contra tendréis. Ahora para hacerse el colega con los indepens dice que lo Hipercor nunca debió de ocurrir. Pero ocurrió. Lo habeis olvidado ya ? Hacéis héroe al que apoyó la masacre gratuita de 21 catalanes?. Sois unos vendidos sin ningún tipo de dignidad.

#5 Purria Separata, Mollerussa, 07/11/2018 - 10:38

Homer Simpson está en Barcelona?

#4 Marcel-li, Barcelona, 07/11/2018 - 09:12

Es penosa la imatge d'aquest element, només inspira somnolencia i rebuig. En el fons no pot amagar que només serveix per fer de venedora de assegurançes ajudat per aquest posat de vicari de poble, pero amagant el seu odi visceral. El pastisser-boig es va venjar possant aquest inútil al fornt d'una institució que ell ha enfonsat amb tota vocació.

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 06/11/2018 - 21:28

El treus de la seva ratafia, dels seus alls, de les seves cabretes, de les seves misses, dels seus castells i el seus balls de rams i s´avorreix.

Es un home d´accio . No pot viure sense sentir l´adrenalina recorrent el seu cuerpo serrano.

#2 PepetCabrejat, BCN, 06/11/2018 - 20:32

Voldrà fotre un altre dels seus discursets pedants, carrinclons, soporífers i ple de comparacions ridícules. No dona per a més aquest Torrat.