Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2021. 13:19h.

Torra tem que Puigdemont quedi vagant "per l'espai"

L'expresident admet estar "enormement preocupat"

Torra tem que Puigdemont quedi vagant "per l'espai"

L'expresident de la Generalitat Quim Torra ha manifestat que està "enormement preocupat" perquè la figura de l'expresident Carles Puigdemont no quedi "vagant per l'espai". Torra, en una entrevista publicada aquest diumenge a El Punt Avui s'ha preguntat també si "ens podem permetre tenir un president a l'exili desemparat".

"Em preocupa molt la figura del president Puigdemont en aquests moments, sincerament. Ens podem permetre tenir un president a l'exili desemparat? Al final el que vagarà per l'espai serà el president Puigdemont... Aquest país es pot permetre això? Quan es qüestionen legitimitats, o el paper d'un president que tenim a l'exili, estic enormement preocupat" ha afirmat Torra.

"Em fa molta por com justifiquem davant el món que tenim un president a l'exili si no reconeixem que és el nostre president a l'exili. De debò: se'ns acabarà el relat internacional si ens fem trampes a nosaltres mateixos. I dic el mateix pel vicepresident Junqueras. Hem de tenir en compte que més enllà de les nostres batusses, hi ha un relat internacional important" ha apuntat.

"Durant la meva presidència, on vam tombar els pressupostos del senyor Pedro Sánchez, podia anar pel món explicant que estàvem en clara oposició amb el Govern espanyol. Però si li aprovem els pressupostos, els estats d'alarma, o anem a taules de diàleg inútils, quin relat internacional fem de l'opressió espanyola sobre Catalunya?" s'ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#66 BEJOTA, bcn, 07/04/2021 - 12:31

"El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"
N.B. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F

#65 Tirant, Bcn, 06/04/2021 - 19:48

Seria la millor solució per a tots: que es lliuri voluntàriament a les autoritats espanyoles o que es quedi vagant per la galàxia ... Personalment em fa més il·lusió la segona possibilitat ...

#63 BEJOTA, bcn, 06/04/2021 - 13:03

"El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"
N.B. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F
Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".

#62 Joan, Bcn, 06/04/2021 - 06:32

'Vagant per l'espai'?...Més aviat vaguejant per Waterloo.

#61 Cap a l'espai, Barcelona, 05/04/2021 - 22:03

A veure si es confirmen els seus temors i ens treiem de sobre aquest aprofitat de totes les institucions, catalana, espanyola i europea