Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2019. 20:35h.

Torra triga catorze mesos en aprovar una llei

El Parlament recupera l’Agència de Salut Pública com a organisme independent

Torra triga catorze mesos en aprovar una llei

Quim Torra i Pere Aragonès (foto: Parlament de Catalunya)

El Parlament ha aprovat aquest dimecres la primera llei impulsada pel govern de Quim Torra, catorze mesos d’haver pres possessió del càrrec. Es tracta de la recuperació de l’Agència de Salut Pública de Catalunya com a organisme autònom.

La llei, que ha estat aprovada per unanimitat, redefineix l’ens com una institució amb “personalitat jurídica pròpia, autonomia administrativa i financera i plena capacitat” per a les tasques de “promoció, vigilància i protecció de la salut i de prevenció de la malaltia”.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya es va crear l’any 2009, però el govern d’Artur Mas va suprimir-la en el marc de les retallades i va integrar-la en el sí del Departament de Salut.

El govern de Torra, fins ara, només havia aprovat modificacions de normes proposades pels grups parlamentaris -tant els que donen suport a l’Executiu com els de l’oposició- com la supressió del Consell Comarcal del Barcelonès i la d’Espais Agraris, així com la modificació del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts o la Renda de Garantia Ciutadana.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Capit@n España, The broquil is over, 11/07/2019 - 13:39

Torra és a la política com Antonio López a la pintura.. Salvant les distancies donat que el primer és un mediocre.haahahaha

#7 B.O.G.(Butlletí Oficial dels ganduls), Bcn, 11/07/2019 - 12:04

Degut al l'esforç esmerçat en la consecució d'aquesta llei que ha produït l'esgotament dels pares de la Pàtria ratafiaria, el Parlament romandrà trancat durant els propers tres mesos a partir de las fí de les vacances d'estiu, a efecte de recuperar els malmesos cervells dels parlamentaris. Un augment de sou a estat votat per majoría absol

#6 Cris, Barcelona , 11/07/2019 - 07:51

Lo raro aquí, es que aprueben alguna ley que no tenga algo que ver con la independencia. Estarán costernados

#5 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 11/07/2019 - 05:42

Ojo la cartera todos.

#4 soloesmiopinon, Tabarnia, 10/07/2019 - 21:32

Ufff, después de tanto trabajo que cierren otra vez el Parlament tres o cuatro meses para descansar, que los procesistas no están acostumbrados a tanto esfuerzo.