Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2019. 00:30h.

Torra triga dos dies en condemnar la violència

“Això s'ha d'aturar ara mateix”

Torra triga dos dies en condemnar la violència

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha trigat 48 hores en condemnar la violència i els disturbis registrats a Catalunya arran de les manifestacions independentistes convocades en contra de la sentència del procés.  "Faig una crida a la calma i la serenitat, el moviment independentista no és violent", ha afirmat.

“Això s'ha d'aturar ara mateix”, ha reblat Torra en una declaració institucional d'urgència quan passaven pocs minuts de la mitjanit. El president català ha declarat que “no ens podem permetrà aquests incidents”, perquè “l'independentisme construeix, no destrossa” i “va en favor de tots”. També ha manifestat que "és normal i bo" protestar contra "una sentència injusta i absolutament aberrant".

Torra ha demanat “serenitat, determinació, civisme i no violència” i ha posat com exemple les Marxes per la Llibertat. “No podem permetre que grups d'infiltrats i de provocadors malmetin la imatge d'un moviment de milions de catalans que han sortit al carrer sempre de manera ferma”, ha declarat el president del Govern.  

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#28 AnnaMollet, Mollet, 17/10/2019 - 11:35

Torra es el inductor.

Este es el resultado del adoctrinamiento de 30 años en las escuelas e institutos, les enseñaron a odiar a su propio país España. Los niños crecieron y hoy tenemos violentos llenos de odio e incipientes prototerroristas. El adoctrinamiento escolar y TV3, fue demasiado. Hoy recogemos la cosecha del odio nacionalista.

#27 Sarah, Tabarnia, 17/10/2019 - 10:26

Però com voleu que condemni la violència un fan de Miquel Badia? El pro-fascistoide ctaalà que, convençut defensor de la Pàtria, detenia i torturava a tots aquells que no estaven per la causa... això sí, des de les institucions, com a cap de la Policia! Per no dir res del fracasat atemptat del Garraf, o de les milícies para militars que va fund

#26 botifler1914, Waterpus, 17/10/2019 - 10:07

Si Torra son infiltrados de Corea del Norte (eso si van la mar de bien maquillados y tienen el nivel C de catalán)

#25 recordad 6 y 7 de septiembre, Barcelona, 17/10/2019 - 09:56

cómo sois, si ha tardado en reaccionar es porque piensa que la vida es como una caja de bombones, no iréis a discriminarlo por eso, verdad?

#24 rosa, Barcelona, 17/10/2019 - 09:50

Si no hagués sortit tant era, no té cap credibilitat. Un president d'un país tallan carreteres....... On deu tenir la inteligència aquest paio!!!!!!