Publicitat
Política · 5 d'Abril de 2022. 14:50h.

Torra va obeir tretze sentències sobre el castellà

Aragonès remarca que "no va haver-ho cap ordre de desobeir"

Torra va obeir tretze sentències sobre el castellà

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha demanat no fer "proclames buides" en defensa de la immersió lingüística i ha recordat que "durant la Presidència de Quim Torra hi va haver 13 resolucions judicials que imposaven el 25% i es van complir totes".

Aragonès ha dit en la roda de premsa posterior al Consell Executiu que "no va haver-ho cap ordre de desobeir". "Si va ser això, no va ser per la manca de coratge independentista sinó per les dificultats que teníem", ha remarcat.

El president ha dit que ara "passa el mateix" i en aquest sentit ha defensat que la modificació de la Llei de Política Lingüística és "un pas endavant" per "recuperar la capacitat decisòria del Parlament en aquest àmbit" i per "treure de l'escola les decisions judicials".

Finalment, Pere Aragonès ha exposat que "això necessita realisme i necessita actuacions que et permetin que finalment el que dius es pugui fer". "Per això és necessari un gran consens", ha reclamat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 BEJOTA, bcn, 06/04/2022 - 12:15

EL PROCES FUE UN FRACASO Y AHORA TOCA EL CATALAN.EN CATALUÑA ,POR ESTE ORDEN COMO LOS POLITICOS:INGLES, ESPAÑOL Y CATALAN.

#9 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 05/04/2022 - 18:53

Con el Vicari Chistorra Cataluña ha vivido su particular Siglo de Oro en materia de picaresca. Así yo también soy "antisistema".

#8 Streaker, Barcelona, 05/04/2022 - 17:48

Unos bocazas para contentar a su parroquia, pero nada que pueda hacer peligrar el escandaloso sueldo y posterior paga vitalicia (de escándalo también, por supuesto).

#7 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 05/04/2022 - 17:02

Teatre, una vegada més.

#6 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 05/04/2022 - 16:41

Siempre ha sido incorregible con las pancartas, ahí muestra su rebeldía, si hay que desobedecer se desobedece, como el día de la foto con Paz Padilla.