Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2018. 11:48h.

Torra 'ven' la República catalana a estudiants

“Dependrà de com vosaltres defenseu la vostra llibertat que Catalunya serà una cosa o una altra”

Torra 'ven' la República catalana a estudiants

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha lliurat les distincions als 523 estudiants catalans que han obtingut una qualificació excel·lent en les proves de selectivitat, als quals ha dit: “Dependrà de com vosaltres defenseu la vostra llibertat i els vostres somnis que Catalunya serà una cosa o una altra”.

“Vosaltres dibuixareu la Catalunya del futur, sou la Catalunya del futur”, ha afegit davant dels estudiants i les seves famílies que avui es trobaven a l’Auditori de Barcelona.
 
Durant la seva intervenció, ha tingut paraules de reconeixement a la tasca dels professors i ha recordat que “aquest govern sempre serà al seu costat ajudant-los amb tot”. El cap de l’Executiu ha fet extensiu aquest reconeixement a les famílies perquè “cada un de nosaltres som part de la col·lectivitat pels valors que creixen a casa i s’amplien a escola”.

El president de la Generalitat ha tingut també un record pels presos polítics i els exiliats tot recordant que “no ens aturarem fins que ells siguin lliures”. Ha tancat la seva intervenció citant Nelson Mandela: “l’educació és l'arma més poderosa per canviar el món”.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#23 OVNI, ELX, 22/07/2018 - 10:33

Tal dia com avui de l’any 1575, fa 443 anys, naixia a Olot (Garrotxa) Joan Pere Fontanella, que es convertiria en el jurista més prestigiós de Catalunya i que l’any 1641, amb la proclamació de la Primera República Catalana, seria nomenat conseller en cap del govern. Fontanella ja formava part de l’equip polític del president Pau Claris.

#23.1 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Servei públic, neteja de brutícia groga., 22/07/2018 - 11:40

Danger, yellow troll. Warning, he shoots fakes news.

#22 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo., 22/07/2018 - 09:03

Pues les vende una mula ciega...

#21 Rociio, Vilanova i La Geltrú, 22/07/2018 - 08:22

sociedad en que vivimos. Todo lo demás vendedores y vendedoras técnicos de crecepelos, medicinas obtenidas del veneno de serpientes y otros ungüentos milagrosos que se comercializaban en el oeste peliculero de Hollywood como el que nos quieren primero vender y luego imponer. Time to time.

#20 Rociio, Vilanova i La Geltrú, 22/07/2018 - 08:21

letargo urdido por la mayoría de formaciones políticas. Hay que ser infantil para creerse que en caso de independencia no harán falta pastores bien remunerados, con buenas condiciones y un rebaño, en el que me incluyo, como el actual y futuro, con condiciones malas para que calle. Incluso cuando mataron a un docente ¿Quien se revolvió? Esta es la

#19 Rociio, Vilanova i La Geltrú, 22/07/2018 - 08:19

destinado en Hospitalet y luego en Viladecans, Gavà, Castelldefels. Otra bola enorme la FP Dual. Incluso con el apoyo de Mariano - Rajoy -. Es y será mano de obra barata. Quim a estas alturas de mis comentarios te tuteo pero nunca te tuiteo ni te tuitearé: ya puedes inflarles las cabezas de rollos que si te creen más duro será el despertar del