Publicitat
Política · 20 de Juny de 2020. 12:37h.

Torra vol papers per a tothom

“Catalunya ha estat, és i serà país d'acollida”

Torra vol papers per a tothom

Una persona amb nicab a Barcelona, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha defensat que Catalunya aculli “tothom” per oferir-los “una vida digna”. “Catalunya ha estat, és i serà país d’acollida”, ha assegurat aquest dissabte al seu compte de twitter, amb motiu del Dia Mundial dels Refugiats.

Torra ha lamentat que “un 1% de la població mundial viu desplaçada: hi ha 80 milions de refugiats, una xifra que no para de créixer”. “Reitero el compromís del Govern perquè tothom tingui una vida digna”, ha afirmat el president de l'Executiu català.

De la seva banda, el president del Parlament, Roger Torrent, i el Sindic de Greuges, Rafael Ribó, van demanar aquest divendres el tancament del Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de la Zona Franca. També van reclamar reformes legals per “impedir que les mesures de control migratori puguin comportar privacions de llibertat exclusivament per raons de situació d’irregularitat administrativa”.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#27 Refugiats?, Girona y sus pueblos, 22/06/2020 - 18:53

Un refugiat és una persona que ha de fugir del seu país i un cop fora mantè el desig de tornar a casa seva quan abans possible. No és algú que pot pagar 1000 euros per muntar a un vaixell remolcador de pasteras per ser transbordat en aigües espanyoles. El muntatge de les Ongs amb colaboració dels governs és vergonyós.

#26 Flanagan, Tabarnia City, 20/06/2020 - 19:56

No ha querido quedarse atrás y vende la misma burra que erc la semana pasada,menudos miserias.

#25 Galba, Palafrugell, 20/06/2020 - 19:50

Torra: Volem llacets grocs per a tothom!

#24 SUPER-PROGRE, El Vendrell, 20/06/2020 - 19:26

mireu la bona dona de la foto:

- NO EXPANDEIX EL CORONAVIRUS

- COM QUE NO LI TOCA EL SOL A CAP PART DE LA SEVA PELL, SEGUR MAI TINDRÀ CÀNCER DE PELL i PER TANT MENYS GASTO PER LA SANITAT PUBLICA

una mica d'agraïment, si us plau!

m'encanten els Musulamsn: tots són ULTRA-CONSERVADORS

#23 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 20/06/2020 - 18:22

Senyor President, quin percentatge de immigració té el seu barri de Sant Gervasi? Cal donar exemple. Podria anar al CIE més pròxim i ajudar a un immigrant perque vingui a casa de vostè? Ajudi'l amb els papers. Li tindrà un gran agraïment. Catalunya, terra d'acollida! Endevant President! Coneix allò del "efecte crida"?