Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2018. 15:25h.

Torrent acusa Arrimadas de ser inhumana

El president del Parlament creu que Ciutadans i PP volen “menystenir el patiment dels presos”

El president del Parlament, Roger Torrent, ha manifestat que tant Inés Arrimadas com Xavier Garcia Albiol “haurien d'haver anat a la presó des del dia 1 i haguessin demostrat una mica més d'humanitat”. “Haguessin demostrat humanitat anant a la presó i mirant els ulls dels presos i les preses”, ha afegit, a més de recordar que “són companys, són diputats i han conviscut amb ells al Parlament”.

Torrent considera que tant Ciutadans com el PP volen “banalitzar i menystenir el patiment dels presos i les preses, però també de les seves famílies. És pervers menystenir el que suposa la presó”. “Convido Arrimadas i Albiol a anar a la presó i veure que no hi ha tracte de favor”, ha afegit.

El president del Parlament, a pregunta d'e-notícies, ha negat que culpabilitzi Arrimadas i Albiol de la situació dels presos i també que hagi acusat ambdós dirigents de manca d'humanitat. “Això és el que diu vostè, és la seva interpretació”, ha replicat. “Jo el que he dit és que si anessin a la presó demostrarien més humanitat de la que han demostrat fins ara", ha remarcat. Acte seguit ha matisat que tant Albiol com Arrimadas “em mereixen absolutament tot el respecte com la resta dels 135 diputats”.

Mentrestant, els líders independentistes empresonats a Lledornes han convidat per carta la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas; i el líder del PPC, Xavier García Albiol, a visitar-los al centre penitenciari perquè comprovin de primera màs si gaudeixen dels privilegis que les dues formacions denuncien, segons ha avançat aquest dilluns Rac1.

“Per les afirmacions que els hem sentit dir a través dels mitjans de comunicació, és evident que vostès només poden parlar des del desconeixement”, assenyala la missiva, signada per Oriol Junqueras, Raül Romeva, Joaquim Forn, Josep Rull, Jordi Turull, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, amb data de 30 d’octubre.

La carta també recorda que “per aquest motiu, i en la mesura que vostès són càrrecs institucionals facultats per visitar un centre penitenciari si ho desitgen, ens agradaria que ens visitessin a Lledoners on podran comprovar de primera mà si som uns presos amb privilegis, bé sigui parlant amb nosaltres mateixos, bé sigui parlant amb altres interns del centre amb els quals convivim diàriament”.

Roger Torrent
Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#46 Josep, Lleida, 06/11/2018 - 08:57

El fet de tirar endavant el 1-O sabent que era una pantomima que no serviria per res. Sabent aixo i que la policia tenia ordres del jutge per actuar, en compte de vetllar per la gent i parar la farsa, la van tirar endavant perque hi hagues ferits i/o morts i així poder acusar l'Estat d'assesí. Només per aixó, es mereixen el que tenen i bastant mes

#45 Galba, Barcelona, 06/11/2018 - 03:09

Ja ho diu l'intel·lectual brutal: son animalots en forma humana (per tant, inhumans), oi que sí?.

#44 Javieritu, Palma de Mallorca, 06/11/2018 - 02:08

Me da absolutamente igual el "patiment" de los presos. Es más, me ALEGRO sobremanera de que estén en prisión. Si empezaran a arrepentirse de lo que han hecho, pero de verdad, empezaría a tenerles pena. Pero por ahora lo único que merecen es seguir en la cárcel. Prueba de ello es que están en la cárcel.

#43 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España. , 05/11/2018 - 21:58

Separaras vuestra ideología es asquerosa y repugnante, y debe ser destruida. El presidente de tu partido decía que el coeficiente intelectual de los negros era inferior al de los blancos. Vuestra humanidad está representada por el nazi Torra. Das vergüenza ajena.

#41 Alejandro1º, Barcelona, 05/11/2018 - 20:41

Falta de humanidad dice el gachó. Ahora pide humanidad . Cuando estabais anulando las leyes constitucionales ibais de machitos sobrados de prepotencia y jactancia; ahora dejad de suplicar clemencia y tened los mismos coj. para asumir las consecuencias del mal que le habéis hecho a España y a Catalunya principalmente.