Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2019. 12:38h.

Torrent assegura que el procés no causa inestabilitat

El president del Parlament declara que "estem defensant la democràcia" en una entrevista a la CNBC

Torrent assegura que el procés no causa inestabilitat

El president del Parlament, Roger Torrent ha manifestat que l'independentisme no provoca inestabilitat a Europa i ha considerat que "estem defensant la democràcia" en una entrevista a la cadena nord-americana CNBC.

Torrent ha explicat que l'independentisme "està defensant els drets fonamentals com la llibertat d'expressió" i ha apuntat que Catalunya vol "ser un factor de creixement polític" pels europeus i contribuir a "donar suport als drets i llibertats i dels seus membres".

El president del Parlament també ha recalcat en l'entrevista que no es considera "nacionalista". "Som independentistes, no nacionalistes. Sabem que de les banderes no es menja" ha dit. "No és una qüestió simbòlica, és una qüestió de drets socials per ajudar a la ciutadania" ha explicat, i ha criticat que el Tribunal Constitucional hagi suspès lleis socials aprovades pel Parlament.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#19 Aromas de Sarria de Ter, Gerona, 26/02/2019 - 08:17

En su pueblo tiene a una empresa española que le produce muchos ruidos y muchos olores. Eso le habrá afectado en alguna medida.

#17 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 24/02/2019 - 01:09

Cuantas empresas se han pirado de Catadisney desde que este Torrente tractoriano esta en la presidencia del Parlament?.

#15 Chris, Lleida, 23/02/2019 - 21:18

Què en farem amb un mentider com Torrent? El procès ha ensorrat el projecte catalanista

#14 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 23/02/2019 - 18:58

A ver si esta vez pasa el filtro: "El procés no causa inestabilitat", dice el Prof. Bacterio. "El tabac0 no causa cánc3r de pulmón", decían en su momento los Srs. Luquistraiq y Malbor0.

#13 Suriguera, Mataro, 23/02/2019 - 15:32

Aquest cada vegada que obre la boca es per dir mentides i bajanades. Es vergonyós que un element tant ignorant i de baix nivell ocupi el càrrec que li han donat, desprestigia i denigra la institució. Evidentment que està a l'alçada dels seus col.legues de la banda que han aconseguit fer un dany colosal a tota la societat catalana,no tenen perdó