Publicitat
Política · 14 de Gener de 2021. 12:03h.

Torrent busca el vot juvenil

El president del Parlament s'estrena a tiktok

El president del Parlament, Roger Torrent, s'ha estrenat a tiktok amb un vídeo al compte d'Esquerra per captar el vot juvenil i en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio ha explicat que s'ha sentit còmode fent-lo. "No està gens malament aquest vídeo per haver sigut fet per un boomer com jo", ha destacat.

En el vídeo, Roger Torrent apareix assenyalat una sèrie de temes sobre els que pensa: "república", "feminisme", "ecologisme", "defensar el català" i "derrotar el feixisme". "Hem d'estar a tot arreu i intentar estar al dia de les plataformes que van sorgint", ha al·legat.

Preguntat sobre "a qui busca arribar o què busca explicar", el candidat d'ERC també ha remarcat que "és important que siguem capaços de veure en quin llenguatge es relaciona una determinada part de la població". "No només perquè és important que interactuem generacionalment, que no visquem en mons paral·lels", ha afegit.

També ha destacat que des d'un punt de vista de continguts és "importants que els sapiguem transmetre" i, en aquest sentit, ha dit que "aspiro a una república del segle XXI, que també es transmet per TikTok".

Finalment, ha subratllat que un altre element "molt important" és la llengua. "És molt important que siguem capaços de generar continguts en català en aquestes plataformes perquè el futur de la supervivència de la llengua passa per ser present a les noves tecnologies", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 Freedom for George Michael, Barcelona, 14/01/2021 - 22:33

Però què és aquesta profanació indecent de les cançons del George Michael?

#14 Alejandro Marchena Rodriguez, Villadecans, 14/01/2021 - 19:25

Un fascista hablando de derrotar el fascismo

#13 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 14/01/2021 - 18:58

La República Catalana Torrentosa sería Espantosa para todas las edades.

#12 ferran, jonestown, 14/01/2021 - 17:16

feminisme de mamelles grosses i moleskines...

#11 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 14/01/2021 - 16:55

Puro y burdo electoralismo. No dan para más.