Política · 20 de Juliol de 2018. 09:26h.

Torrent carrega contra Eduard Pujol

"No es pot mentir al faristol com es va fer"

Torrent carrega contra Eduard Pujol

El president del Parlament, Roger Torrent, en una entrevista a El món a RAC1, ha criticat al portaveu de JxCat Eduard Pujol i ha afirmat que “no es pot mentir al faristol com es va fer. Quan s'afirma que hi ha un acord que no hi és això és mentir. Em sembla lamentable que es digués una cosa que és rotundament falsa".

"No s’hi val tot. No s’hi val intentar esgarrapar vots amb informacions absolutament falses. Tot això no ens aporta res, ens empetiteix", ha considerat, a més de demanar "evitar l’espectacle lamentable que vam donar al Parlament. Tots ens hem de conjurar per parlar més i evitar situacions com aquesta".

"El que ha passat no ajuda a generar confiança en les institucions. Més enllà dels passos concrets, la ciutadania ens demana que expliquem el camí que volem fer, el llarg termini. És important que tots els partits ho posin sobre la taula", ha dit.

"Si anem a un escenari concret farem tots els passos que calguin per provocar-lo, comporti les conseqüències que comporti, però abans hem de tenir clar on anem", ha assenyalat. "Algú posa en dubte quin és el meu compromís? Que ningú dubti de la fidelitat a les urnes i al mandat democràtic. Ho dic per alguns comentaris dels últims dies", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#17 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/07/2018 - 16:11

I atents que el senyor Quicu, a qui tothom donava per mes enterrat que els tirants dels hipsters, com bon tureru que es vol tornar al ruedu.

El que no els hi agrairem mai prou a tots aquests professionals de la camama es la seva esforçada entrega mentre quedi alguna cosa per esquilmar Banqueta hi ha.

#16 Eduard Pujol, Bcn, 20/07/2018 - 15:23

A vegades veig patinets...i patino una mica.

#15 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/07/2018 - 14:27

I tot aixo mentre els nostres hospitals es transformen en unes fantastiques platges outdoor de surfing festejat amb llacets grocs, castellers i ratafies republicanes.

#14 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/07/2018 - 14:09

Los Peluos contra Los Baltasares.

Ni Netflix.

#13 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 20/07/2018 - 14:01

Elualdo Pujol lo dit "El patinet ", lo de mentir es el seu joc del TRIPIJOC.
Entre pocavergonyes jugen