Publicitat
Política · 18 de Desembre de 2019. 11:01h.

Torrent crida a l'ordre un diputat de Ciutadans

Per referir-se a Torra com a "subjecte" i "individu"

El president del Parlament, Roger Torrent, ha cridat a l'ordre el diputat de Ciutadans, Nacho Martín Blanco,després que s'hagués referit al president de la Generalitat, Quim Torra, com a "subjecte" i "individu".

Quan Martín Blanco ha fet ús d'aquestes expressions durant la sessió de control al Govern, la bancada independentista s'ha queixat i Torrent ha hagut de demanar "calma" i "tranquil·litat" al president del grup de Junts per Catalunya, Albert Batet.

Després que el diputat taronja acabés la seva intervenció, el president del Parlament ha demanat al portaveu de C's que rectifiqués i l'ha advertit que si no ho feia, l'hauria de cridar a l'ordre.

Martín Blanco ha retret a Torrent la seva "arbitrarietat" i ha defensat que Torra "és tan subjecte i individu com qualsevol altre diputat d'aquesta cambra".

"Malgrat la intervenció estudiada, sap perfectament que no és el to per dirigir-se a cap diputat ni càrrec institucional", li ha replicat Torrent, que ha amonestat el diputat taronja.

Martín Blanco estava preguntant a la consellera sobre la professionalitat de TV3 i ha acusat la cadena de transmetre el pensament de Torra i de menystenir els catalans no independentistes.

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha aprofitat la resposta per dir que "em sembla del tot intolerable aquesta manera de dirigir-se al president.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 botifler1914, Waterpus, 18/12/2019 - 12:58

Me parece a mi que Torrent, mucho cariño a los de C's, no les tiene.

#3 CMR, BCN, 18/12/2019 - 12:26

También son ganas de liarla, con referirse en público a Torra como el "muy HP" todos contentos.

#2 Benet , Barcelona, 18/12/2019 - 11:44

El milhomes es un pocapena que desde l'adolescencia s'arrosega per les institucions publiques sense ofici ni benefici. La hemeroteca ens ilustra com cridava despotricant i amb insults als que no pensaven com ell, i ara te la pocavergonya de censurar la paraula "individuo" adreçada a un bandarra autor d'expressions com: "besties en forma humana".

#1 Jos, VNG (Ghost Republic), 18/12/2019 - 11:18

Ui ui ui, si que tenim la pell fineta.
El sr Torrent sap que vol dir "individu"¿? No, veritat¿?