Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2019. 10:48h.

Torrent culpa Ciutadans

"Lorena Roldán va insultar i calumniar el president de la Generalitat"

Torrent culpa Ciutadans

Roger Torrent, en la sessió plenària d'ahir (Foto: (Job Vermeulen)

El president del Parlament, Roger Torrent, ha criticat les formes dels diputats de la cambra en la bronca política d'aquest dijous i en una entrevista a El món a Rac-1 ha centrat les seves crítiques en el grup de Ciutadans: "estic convençut que votants de Ciutadans fins i tot van sentir vergonya dels seus representants".

Torrent ha assenyalat que "el problema és l'actitud general que vam viure ahir" i ha afirmat que "vaig sentir vergonya de tota la cambra", però ha deixat clar que "hi ha un component d'una determinada actitud d'uns grups parlamentaris que és preocupant". En aquest sentit, ha recordat que "la portaveu de Ciutadans va insultar i calumniar el president de la Generalitat".

"No permetré mai que es falti el respecte institucional. No permetré que s'insulti i es calumniï. No permetré que es digui que el president de la Generalitat lidera comandos", ha assegurat i ha dit que "és una qüestió d'entrar en una deriva que no sabem on acaba".

També s'ha referit a l'expulsió del president del grup parlamentari de Ciutadans i ha apuntat que "en determinats moments vaig sentir vergonya del que estava veient" i ha subratllat que "vaig sentir preocupació extrema pel relat i el discurs que ens havia portat a l'escenari que vam viure ahir". "Ahir vam veure escenes que no s'haurien d'haver produït mai", ha reblat.

Roger Torrent ha lamentat que "hi ha una pretensió de defensar una idea política amb la violència. No estem parlant d'unes persones; estem parlant d'un moviment polític. I això és inacceptable perquè és un terreny perillosíssim". "Fracassaran en la voluntat d'associar la violència a l'independentisme", ha assegurat.

Finalment, ha exposat que "condemno la violència sempre i ho continuaré fent. Qualsevol voluntat de defensar unes idees polítiques amb violència em tindrà al davant". "L'independentisme ha condemnat sempre qualsevol actitud violenta", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#22 Eduardo González Palomar, Manlleu, 29/09/2019 - 09:12

Se debería preguntar al supremacista que preside el Parlament que si existe alguien en Cataluña que use el terrorismo con fines partidista más que aquellos totalitarios independentistas que dejan estas pintadas a modo de amenazas para intimidar al oponente político (885 fotos):
https://www.flickr.com/photos/100929805@N07/albums/72157664875809844

#21 Neferu, Barcelona, 28/09/2019 - 14:56

Ya veremos Torrent cómo quedas si se descubre que Roldán tenía razón y resultara que efectivamente los CDR son los comandos de Torra. De momento un detenido dice que Torra sabía que iban a ocupar el Parlament y, si no lo ha denunciado, ¿será porque estaba de acuerdo con la ocupación, el secuestro o lo que quisieran hacer sus juventudes Torranas?

#20 Torrent haurà de rectificar ara, no?, Bcn, 28/09/2019 - 14:37

A veure, Torrent, si ara resulta que el Torra es reunia amb els CDR ... què diràs ara? Rectificaràs?

#19 Xisxes, Barcelona, 28/09/2019 - 07:33

Este tío en lugar de presidente del Parlamento se parece más a uno de los antiguos bufones que tenían los reyes en la edad media.

#18 Cris, Barcelona , 27/09/2019 - 18:07

Fracasarán en la voluntad de asociar la violencia al independentismo"No te preocupes. Eso lo estáis consiguiendo vosotros solitos.Con los CDR es un hecho.

#18.1 soloesmiopinon, Tabarnia, 27/09/2019 - 20:28

Ellos mismos son los que han firmado a fuego esa asociación con sus vítores a los presuntos terroristas. Es que encima son tontos.