Publicitat
Política · 23 de Juny de 2019. 16:31h.

Torrent demana diàleg a la Flama del Canigó

“Hem de recuperar la iniciativa políticas”

Torrent demana diàleg a la Flama del Canigó

Roger Torrent, encén la Flama del Canigó (foto: Parlament)

El president del Parlament, Roger Torrent, ha instat a “recuperar la iniciativa política” per construir “de nou” i avançar cap a un país “millor, més just i més lliure”. Torrent ho ha demanat aquest diumenge durant l'acte institucional de la tradicional encesa de la Flama del Canigó al Parlament.

“Hem de recuperar la iniciativa política, hem de tornar a construir de nou, hem de fer aquestes propostes constructives que ens permetin avançar en nou horitzó compartit per construir aquest país millor, més just i més lliure que tant de nosaltres hem anhelat”, ha afirmat el president de la Cambra catalana.

Torrent, que ha tingut paraules de record per a Forcadell i per al president d'Òmnium, Jordi Cuixart, ha ressaltat que la Flama del Canigó “és oberta a tothom, suma a tothom, i no coneix fronteres”. “També representa l'anhel constant i insubornable per assolir les més altes quotes de llibertat individual i col·lectiva”, ha afegit.

A l'acte institucional, a més de Torrent també hi han intervingut Marina Llansana, vicepresidenta d'Òmnium; i Blanca de Llobet, membre de la junta directiva de l'entitat, que han llegit els missatges de Jordi Cuixart i Carme Forcadell, respectivament.

La carta de Cuixart afirmava que “ni 612 dies de presó, ni 52 sessions de judici ens faran renunciar a transformar la societat”. De la seva banda, el missatge de Carme Focadell demanava que “la flama ens il·lumini el camí, que esdevingui la nostra llum de futur i d'esperança, mantinguem-la sempre encesa com un símbol de democràcia, justícia i llibertat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Jose antonio, Barcelona, 23/06/2019 - 20:59

Torreeeeent, pocavergonya !!!!.
En lloc de dialeg hauries d'haver investit el nostre President Puigdemont.
COVARD !!!!!

#4.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 23/06/2019 - 22:53

Bueno, le dió su bendición al subir al maletero, qué más queréis?

#4.2 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, II*II El Dilluns tots al despatx, 24/06/2019 - 07:47

Josep Antoni sembla que tens un error, no és ...
...Puigdemont.
Covard !!!!!!

S'escriu.. Puigdemont, covard.

#3 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, II*II Catalanisme secta destructiva, 23/06/2019 - 20:51

Diàleg...? parlarem quan els politics separatistes demanin perdó per la seva conducta irresponsable, ells han produït una profunda esquerda a la societat catalana. Passaran generacions abans que s'arregli aquest desastre, i no hi haurà acord si no demanen perdó als catalans i a tots els espanyols...

#2 Carmen, Barcelona, 23/06/2019 - 17:31

Tot el pugui dir aquest milhomes es esteril, no te ni la mes minima importancia. Tenir un element d'aquest nivell tant elemental en una institució que ha estat regentada per cognoms prestigiosos, es una vergonya. Encara algú va tenir l'encert de recordar el video on aquest paio, abans el 2017 bramava com un desesperat a pit descobert. Un parasit

#1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 23/06/2019 - 17:15

Palabras vacías para cerebros vacíos