Publicitat
Política · 8 d'Abril de 2019. 17:10h.

Torrent demana un “diputat gitano” al Parlament

Afirma que seria “una barrera davant el discurs de l’odi”

Torrent demana un “diputat gitano” al Parlament

Roger Torrent sosté la vara gitana (foto: Parlament)

El president del Parlament, Roger Torrent, ha lamentat que “després de quaranta anys no hi hagi hagut cap diputat gitano al Parlament” i ha proposat als partits polítics que incorpori a membres del poble gitano a les seves llistes perquè el col·lectiu sigui visible a les institucions.

Torrent ha argumentat que la presència de gitanos a les institucions serviria per aixecar una “barrera” contra la intolerància. “És important que fem pedagogia i alcem una barrera davant el discurs de l’odi”, ha afirmat.

També ha defensat el “compromís històric que sempre ha mostrat aquest Parlament a l’hora de defensar els drets del poble gitano”, perquè “som un poble que estima la diversitat”.

El president del Parlament ha fet aquestes declaracions durant l’acte institucional del Dia Internacional del Poble Gitano, que s’ha celebrat a la cambra catalana amb la participació de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya.

També hi han assistit el vicepresident primer, Josep Costa; els portaveus o portaveus adjunts de Cs, el PSC i els Comuns, Carlos Carrizosa, Ferran Pedret i Susana Segovia; respectivament; entre altres diputats.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 09/04/2019 - 19:42

El analfabetismo de los pastores fascioestelados es asombroso (así les luce el pelo). En 1977 Juan de Dios Heredia ganó un acta de diputado por la UCD (Almería, creo recordar: donde ahora gana Vox, ejem), y luego fue europarlamentario europeo por el PSOE. La "racista" España, dando otra lección a la cosmopaleta Catetonia (que no Cataluña).

#16 Capit@n España, The broquil is over, 09/04/2019 - 13:48

Molt bona aquesta. Vosaltres si que sou una colla de g...Hehehehehe

#15 Olegarioelpilos, Barcelona, 09/04/2019 - 10:07

Lo de poner en las listas una persona de etnia gitana , lo puso Cs , le siguió PP , ahora lo pide el racista éste , ésto es una moda , ya pasó con los gais , luego personas en silla de ruedas , no saben que poner

#14 Casandra, BARCELONA, 09/04/2019 - 09:04

digas que si chatu, a la diversidad sin competencias, a los infravalorados, porque en 40 años nos ocupamos de ser la raza elegida, una versión sui generis de iluminados , y ahora inaugurariamos la Redpublica de gobierno de los subalternos. Otra vuelta de tuerca al silencio de los disidentes, hacia el progreso de la incompetencia.

#13 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/04/2019 - 00:32

"btv notícies @btvnoticies

Municipals2019BCN | El cantant de Sabor de Gràcia, fitxat per ERC, diu que “sent pena” pels gais"

Fina ara nomes se´ls hi acostaven els pederastes. Deus ser per allo d´eixamplar tan la base.