Publicitat
Política · 10 de Desembre de 2019. 22:35h.

Torrent denuncia l'"onada de repressió" en plena negociació amb el PSOE

El president del Parlament considera que s'ataca el dret a la llibertat d'expressió

Torrent denuncia l'"onada de repressió" en plena negociació amb el PSOE

Roger Torrent (Foto: Parlament)

El president del Parlament, Roger Torrent, ha alertat d'una "onada de regressió" de drets i llibertats i de "repressió política" en l'àmbit mundial i ha advertit que a Espanya afecta a "representants socials i polítics, cantants, artistes i una ciutadania que és posada sota sospita pel simple fet d'exercir el seu dret de protesta pacífica o la seva llibertat d'expressió". "La defensa dels drets humans a Catalunya passa per denunciar i mirar de revertir aquesta situació" ha dit.

Torrent ha considerat que l'Estat "ataca els drets de manifestació pacífica" o "la llibertat d'expressió" a través de l'aplicació d'un "ús excessiu i desproporcionat de la força policial" i ha posat com a exemple la Llei mordassa.

"Vivim un context de repressió política", ha dit, durant la presentació del Pla de Drets Humans a Catalunya, on ha recalcat que aquesta "repressió política" afecta "tothom que vol expressar idees polítiques, exercir el dret a protesta pacífica i la llibertat d'expressió".

El Parlament ha acollit aquest dimarts a la tarda l’acte institucional de presentació del Pla de drets humans de Catalunya, que ha impulsat el Síndic de Greuges i l’Institut de Drets Humans de Catalunya coincidint amb el Dia Internacional dels Drets Humans.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Sarah, Tabarnia, 11/12/2019 - 12:20

No feu massa cas, és que el noi està de campanya... S'ha de guanyar els pseudo-republicans anti-pacte amb Sánchez, a veure si aconsegueix ser ell el cap de llista en lloc d' Aragonés a les properes eleccions catalanes.

(Algú ho havia de dir!!!!)

#11 pepe, andorra, 11/12/2019 - 11:35

es una de las maximas de la propaganda, repetir hasta la saciedad una mentira. La unica represion q existe en BCN y alrededores es la del separatismo contra lo q no es separatista. Es q siguen fielmente los principios de la propaganda, esos once principios q Goebbles tomo de los comunistas y perfecciono hasta lo indecible.

#10 Repressió insuportable, Girona y sus pueblos, 11/12/2019 - 11:18

Que uns aprofitats que cobren per damunt dels 100 mil anuals ens parlen de repressió, si més no és una presa de pèl com una catedral. Que una colla de brètols trenquin, cremin i compliquin la vida a la majoría és un acte de llibertat d'expressió especialment quan ho fan per protegir els privilegis dels que cobren milions a càrrec nostre. Au v

#9 FERRANOT, BARCELONA, 11/12/2019 - 10:11

Ay, esa paja en ojo ajeno y esa viga en el propio: ¿y qué pasa, Torrent, con la pluralidad (elemento fundamental de la libertad de expresión) en TV3? Sí, esa cadena donde solo van los acólitos del régimen a dar sus charlas unidireccionales.

#8 Pepón, Bcn, 11/12/2019 - 09:41

A ver Torrente, ya te dijo tu mujer que esos calzones eran muy pequeños para tus huevones. Necesitas tres tallas más y dejarás atrás esa onada de represió, cenutrio.