Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2020. 11:42h.

Torrent diu que “no hi ha dubte” que l’ha espiat el CNI

El president del Parlament afirma tenir totes les proves

Torrent diu que “no hi ha dubte” que l’ha espiat el CNI

El president del Parlament, Roger Torrent, en declaracions a Ser Catalunya, ha afirmat que “no hi ha dubte perquè tots els indicis, proves contextuals i els investigadors ens diuen que els indicis apunten al CNI”.

“Tenim tots els indicis recollits, totes les proves ens porten cap aquí. En qualsevol cas jo el que vull és clarificar-ho, que s’investigui i que es digui qui hi ha darrera”, ha afirmat.

També ha considerat que ”el govern espanyol hauria de ser el primer interessat en investigar i depurar responsabilitats. I sobretot, garantir que s'acaba la guerra bruta contra l'independentisme”.

Torrent ha remarcat que “hi ha proves evidents que hi ha hagut espionatge polític a l’Estat espanyol”. “És una pràctica il·legal i reprovable en termes democràtics”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#42 Rafael A., Barcelona, 16/07/2020 - 21:05

Que vagi amb compte aquest milhomes no sigui que el Centre Nacional d'Inteligència el denunci per fer acusacions infundades. Penso que tot això es, per una banda, un escalfament mental habitual en aquests friquis, i, per altra banda, un evident moviment per assegurar.se anar a les llistes d'ERC i fer soroll pre-electoral. Sembla força clar.

#41 Coque, El Centro de Tabarnia, 16/07/2020 - 09:20

Si tiene pruebas que las aporte a un tribunal. Sino que calle.
Pero seamos serios, que puede tener este mindundi que interese al CNI

#40 Iñigo, Palma de Mallorca, 16/07/2020 - 06:55

Pruebas evidentes!!!. Espero que las lleve a fiscalía y se depuren todas las responsabilidades. De lo contrario algunos pensaríamos que es otra cortina de humo, otro caso de cloacas inducidas para desviar la atención y no centrarnos en el COVID que les esta dejando con el culo al aire. Sino las enseña espero que le denuncien por difamación.

#39 Ojotuerto, Calafell.tab, 16/07/2020 - 02:09

Según Maragall, el Tete, asunto grave el Torrentgate

#38 Emilio, Barcelona, 16/07/2020 - 01:17

Pues si tiene todas las pruebas..... ¿A que espera para publicarlas? Estoy deseando saber que pruebas tiene.
También podría ir al juez y poner una denuncia con tantas pruebas que dice tener.