Afirma que es jutja Forcadell per "haver permès que al Parlament es pugui parlar de tot" malgrat que sap que no és veritat

El president del Parlament, Rooger Torrent, ha assegurat que a Carme Forcadell se la jutja només "pel simple fet d'haver permès que al Parlament es pugui parlar de tot". "Només faltaria que al Parlament no espugués parlar de tot... doncs per això jutgen la presidenta Forcadell", ha dit en la inauguració de la remodelada estació de tren de la Pobla de Segur.

El judici, que Torrent ha qualificat de "vergonya", començara dimarts al Tribunal Suprem i l'expresidenta del Parlament de Catalunya haurà de fer front a una petició de pena de 17 anys de presó i dels membres de la Mesa del processats és l'única a la qual s'acusa de rebel·lió.

La fiscalia considera Forcadell com un dels "promotors i/o caps principals" del procés i subratlla que "ha admès a tràmit i sotmès a votació lleis inconstitucionals, com la llei de transitorietat, la llei del referèndum i la pròpia declaració unilateral d'independència".

Els lletrats del Parlament ja van advertir a Forcadell que s'exposava a "responsabilitats penals" si no impedia la votació de la DUI, tal com també li va ser advertint al llarg de la passada legislatura el Tribunal Constitucional. A més, va ignorar el dictamen del Consell de Garanties Estatutàries, l'òrgan consultiu del Parlament, quan li va recordar que els partits tenien dret a recórrer la llei de l'1-O.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#28 =155=forEVER !!!, ..., 10/02/2019 - 17:15

Mientras sigamos con...
la "ESPAÑA·de·las·AUTONOMÍAS"...
el "problema" de CATALUÑA...
será "un CALLEJÓN·SIN·SALIDA"...

¡¡¡ re-CENTRALIZACIÓN de ESPAÑA...YA !!!

¡¡¡ ESPAÑA-UNITARIA...YA !!!

#22 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 10/02/2019 - 10:03

en su defecto, el persona que redacta y/o extracta cualquier noticia de este medio, no, repito, no es un titular que un político mienta o lo que es lo mismo, se separe de la verdad, no se ciña a la verdad, diga la verdad. Los representantes independentistas no sé si hay algún estudio que ponga de manifiesto fehacientemente que mienten más. O igual.

#20 Purria de Tabarnia, Bcn, 10/02/2019 - 09:02

Ya en Colón,se empieza ver ambiente golpista,Jijijiji perdón patriótico jojijojojojojo presiento un gran día

#20.1 Al purria, Barcelona , 10/02/2019 - 10:30

Deja tu rabia en casa y ves a distraerte con los amigosal parque, ponte tu mejor chándal que eso te animará.

#20.2 Purria de Tabarnia, Bcn, 10/02/2019 - 11:19

Estamos distrayendonos en Colón,con la borregada patrioterismo,que después los meterán en el autobús y bocata pa casa,mientras los Abbas Kal de turno se hinchan en un buen asador.
La España Bebida jajaja

#20.3 Neferu, Barcelona, 10/02/2019 - 12:10

Púrria ¿ese ambiente golpista es por ti? Vale, menos mal que te lo reconoces.

#19 Juanico, Bcn, 10/02/2019 - 08:26

Algins polítics diuen falsedats o mitges veritats, i alguns mitjans de comunicació amaguen notícies que no intressen als seus amos o les tergiversen a gust d"aquests últims.

Ver la paja en el ojo ajeno, y no ver la viga em el propio.

#18 Ja ni ha prou!!!, Barcelona, 10/02/2019 - 00:01

Pero que poca seriedad, para empezar lo más parecido a Vox sois vosotros los nacionalistas, Torra es estrema derecha!! Con lo que escribe, ¿qué os pensáis que sois?? Sois pura extrema derecha, miraros al espejo y dejarnos tranquilos