Publicitat
Política · 28 de Gener de 2020. 16:47h.

Torrent no se salva

El TC insta la fiscalia a actuar contra Torrent per tramitar resolucions a favor de l'autodeterminació

Torrent no se salva

El Tribunal Constitucional ha demanat a la fiscalia que estudiï obrir diligències contra el president del Parlament, Roger Torrent per un presumpte delicte de desobediència per tramitar resolucions que reiteraven el dret a l'autodeterminació així com la reprovació de la Monarquia.

El Ple del TC ha pres aquesta decisió de forma unànime després que consideressin que Torrent ha ignorat les notificacions personals que se li van enviar. El passat mes de desembre el TC ja va advertir Torrent que sobre el seu deure "d'impedir o paralitzar qualsevol iniciativa, jurídica o material, que directament o indirectament suposi ignorar o eludir la nul·litat d'aquests apartats" i el va advertir de les "eventuals responsabilitats, inclosa la penal, que poguessin incórrer en cas d'incompliment".

El Parlament de Catalunya va aprovar el passat 26 de novembre una resolució contra la sentència del Suprem pels fets del procés recuperant les referències al dret a l'autodeterminació i la reprovació de la Monarquia que el Tribunal Constitucional ja havia suspès del text inicial.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Torrent(e), Sarrià de Ter, 28/01/2020 - 17:13

No passa res! Pit i co co co co collons!

#1 PIRRON, Terrassa, 28/01/2020 - 17:07

Lamentablemente no pasará nada. El fanático cuenta con el apoyo del Gobierno del "doctor" que ha puesto a la monaguilla del inhabilitado Garzón de Fiscal General. No hará nada. El Torrent podrá continuar viviendo a lo grande.