Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2019. 12:42h.

Torrent perd la partida davant Aragonès

Junqueras, Romeva, Rovira i Tardà donen suport a la candidatura del conseller i Marta Vilalta per a les eleccions

Torrent perd la partida davant Aragonès

La cúpula d'ERC -representada per Oriol Junqueras, Raül Romeva, Marta Rovira i Joan trigaran en un article conjunt a El Periódico, donen el seu suport a la candidatura de Pere Aragonès i Marta Vilalta per dirigir el partit, malgrat que el president del Parlament, Roger Torrent, també havia mostrat la seva disposició a fer-ho.

En l'article, els signants reivindiquen que "com més cohesionada estigui ERC, més podrem avançar. Per això, és tan important que en les pròximes setmanes i en el marc del congrés nacional, el conjunt dels membres del partit sapiguem encarar un debat ric , intens i molt participat que ens porti a prendre les decisions més encertades i que ens permeti reforçar aquesta eina que és ERC per posar-la al servei del nou país. Ara tenim l'oportunitat sumant forces al voltant de la candidatura que hem construït conjuntament amb Pere Aragonès i Marta Vilalta ", sentencien.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Agustino, Barcelona, 10/09/2019 - 15:01

Pobre bacterio...

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 10/09/2019 - 13:07

Candidat a que ?

A presidir una comunitat autonoma mes d´aquell pais inombrable, corcat, que s´esta desmoronant des que el senyor Quicu va promulgar aquella famosa fatua profetizant el seu inevitable final ?

La nova gran jugada mestre deu ser esperar asseguts i menstrestant anar cobrant com sempre narinanarinan a que es cagui a trossos ell solet

#1.1 Vicenç Pardal, Villagüevo, 10/09/2019 - 15:13

Ecspanya? Un país de titxa i nap,com la Xina.