Publicitat
Política · 24 d'Abril de 2020. 08:28h.

Torrent qüestiona l’estratègia del Govern

“L’últim que demana aquesta crisi són plantejaments nacionalistes”

Torrent qüestiona l’estratègia del Govern

El president del Parlament, Roger Torrent, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha estat preguntat per les declaracions de Meritxell Budó, que va afirmar que una Catalunya independent hauria combatut millor el coronavirus.

“L’últim que demana aquesta crisi són plantejaments nacionalistes i els independentistes hem de marxar de discursos que tenen connotacions nacionalistes”, ha manifestat Torrent al respecte.

"Al moviment polític de l'independentisme allò que ens fa més favor és ser rigorosos i ser precisos, i, sobretot, fugir de determinades connotacions que poden ser considerades com a nacionalistes”, ha afegit. "Sóc independentista, no nacionalista. La crisi del coronavirus no reclama replegaments nacionalistes de cap signe”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Carlos B, Bolonia, 25/04/2020 - 10:43

Imaginando que pueda haber independentistas no nacionalistas vamos a investigar más...

Frase de Roger Torrent (no he tenido que buscar mucho): "els catalans no fallem mai i avui tampoc". Si esa no es una frase nacionalista de libro que venga Dios y lo vea... a mí me parece que si cambiamos catalans por alemanys podría firmarla el mismo Goebbels

#12 Pere, TABSRNIA, 25/04/2020 - 10:14

Acostumbrado a tu sueldo y priviligios, como te has arrugado cobarde.

#11 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 24/04/2020 - 15:32

Ni un sol paper a terra, es que ni tan sols a esternudar en public s´han atrevit des que el 2018 el Jutge LLarena va posar els nostres gudaris en escabetx. Aixo si moltes bravuconades, despotricaments i amenaces sarsueleres i poc mes, pura comedia prusesista. Res mes

Ma de sant aixo del xarop trena per desasilvestrar als nostres centmileuristes

#10 Gerard de sarria, SARRIA, 24/04/2020 - 14:59

Fixeu vos bé. Mireu com te de juntets els ulls. Ja sabeu que vol dir això..

#9 Pagador d'Impostos, BCN, antiga capital de Dinamarca del Sud, 24/04/2020 - 11:50

Han barrejat i enfangat tant independentisme, morts, crisi sanitària i nacionalisme que fins i tot ells han sentit vergonya aliena ("Esp ens mata", "De Madrit al cielo", "Esp és atur i mort", etc).

Ara ve la etapa de blanquejar i del 'Estimem Espanya' de Mossèn Ploramiques