Publicitat
Política · 19 de Febrer de 2018. 20:05h.

Torrent rebutja reunir-se amb Millo per "dignitat institucional"

El president del Parlament reclama abans "una trobada amb el president Rajoy"

Torrent rebutja reunir-se amb Millo per "dignitat institucional"

El president del Parlament, Roger Torrent

El president del Parlament, Roger Torrent, ha rebutjat "per dignitat institucional" reunir-se amb el delegat del govern espanyol, Enric Millo, fins que no rebi una resposta del president Mariano Rajoy a la petició de reunió que el President del Parlament li va fer a Mariano Rajoy per "abordar l'excepcionalitat democràtica que viu el Parlament de Catalunya". Torrent ha respost així la carta que va enviar-li el delegat del Govern espanyol per tenir una reunió per tal d'abordar qüestions d'interès per a ambdues institucions.

Roger Torrent afirma en la missiva que "abans de resoldre qualsevol altra qüestió amb vostè, i atenent la dignitat Institucional del meu càrrec, consideri necessari que es doni resposta a la meva carta, i que es reverteixi l'actuació del Govern espanyol de manera que es pugui fer efectiva la formació del Govern de la Generalitat amb respecte a la voluntat de la ciutadania expressada a les urnes" escriu el President del Parlament. Torrent també demana a Millo que faciliti la trobada amb el president de l'Executiu espanyol: "com que vostè apel·la també al marc de diàleg, estic convençut que farà tot el possible per a facilitar que es pugui produir aquesta trobada amb el president Rajoy".

El president del Parlament també ha comunicat al delegat Millo que no assistirà als actes del 194è aniversari de la creació de la Policia Nacional, ja que "condemno fermament l'actuació de l'esmentat cos el proppassat 1 d'octubre de 2017, que va causar gran dolor a la ciutadania del país".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Purria Separata, Mollerussa, 20/02/2018 - 11:13

¿"Por dignidad institucional"?
Tú vas a acabar limpiando letrinas, matao.

#9 dolors, Girona, 20/02/2018 - 08:26

Vas bé noi, vas bé. Ves fent, que la xulería te la treuran aviat. Sou molt valents aquí i uns covards davant dels jutges.

#8 Niceto, Alcañiz, 19/02/2018 - 23:57

Torrente, el brazo tonto de la ley, 2ª parte. ¿ Cómo se atreven a dirigirse así a la segunda autoridad de Cataluña? porque la primera ¿Quien es ahora mismo? ¿Santamaía o Rajoy?

#7 Carlos Gomez, no reirse mucho que da singlot, 19/02/2018 - 22:44

El tunejat Torrent mostrant un cop mes epica de plato televisiu a la que son tan aficionats, pura xuleria tavernaria en roma paladi, buscant unicament el reconeixement tribal.

Perque aixo nomes va d´aixo. Toreo de salon

#7.1 La máscara, neverland, 20/02/2018 - 08:12

Van a llover hostias! decía el colega hace unos meses...

#6 Taranna, Barcelona , 19/02/2018 - 22:40

Es muy triste oir hablar a este personaje de dignidad personal, cuando se escudan en no se que mandatos populares, cuando la realidad es que han perdido las elecciones. Sr. Torrent aprenda a contar y recuerde que es un cargo de todos y para todos. Podrá?