Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2018. 11:20h.

Torrent recorre a Estrasburg per Puigdemont

Impulsarà una demanda de mesures cautelars davant el Tribunal Europeu de Drets Humans

Torrent recorre a Estrasburg per Puigdemont

El president del Parlament, Roger Torrent, impulsarà una demanda de mesures cautelars davant el Tribunal Europeu de Drets Humans per protegir els drets de Carles Puigdemont a sotmetre's al debat d'investidura. La demanda al TEDH s'ha de presentar a títol individual, i per això Torrent, a més d'impulsar-la, proposarà als diputats i diputades de la cambra que s'hi sumin.

A la vegada, el Parlament ha presentat al Tribunal Constitucional al·legacions sobre les seves mesures cautelars i la impugnació del govern espanyol a la investidura de Carles Puigdemont com a a president de la Generalitat. El Parlament proposa al TC que es desestimi la impugnació i també que quedin sense efecte les mesures cautelars dictades pel tribunal el dissabte 27 de gener.

"El Parlament té el dret d’investir el candidat que decideixi la majoria de diputades i diputats. Aniré fins a on calgui per defensar la institució i els drets del president Puigdemont", ha explicat Torrent a twitter.

Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 en caída libre, Barcelona, 14/02/2018 - 10:59

Este pollo lo que quiere es que sean otros los que se carguen politicamente a Puigdemont. Además de cobardes frente a la justicia, también lo son entre ellos.

#7 Sharp , Tarragona, 13/02/2018 - 17:17

El President del Paralament, no es tonto, puede ser otra cosa pero no tonto. Lo que busca es que el tribunal de derechos humandos, tome una de estas dos decisiones. Una, que no entre en el tema, la menos mala y la otra que diga que la actuacion del Tc es correcta, En ambas trata de desacreditar la linea Puigdemont

#6 CATA...QUEEEE, Montcada i Reixac, 13/02/2018 - 14:05

Torrent es un independentista que ha vivido toda su vida de concejal-Batlle,fué el que le pasaba las notas para que la lorito anterior de Presidenta cascára al dictado.

#5 Agustin, Barcelona, 13/02/2018 - 12:31

Don Rogelio Torrente va a acabar peor que su profesora Forcadell.

#4 Jordi, Barcelona, 13/02/2018 - 11:54

Així m'agrada, que tot continui parat, aturat, inversors pendent d'un fil, això es pensament de país, quina gent deu meu, el govern del millors, quina gentussa mare meva, i després resulta que tots estan forrats amb segona residència a la Cerdanya.