Política · 14 d'Octubre de 2019. 18:18h.

Torrent recorre a Núria de Gispert

L'expresidenta del Parlament ha estat reprovada per la pròpia Cambra

Torrent recorre a Núria de Gispert

El president del Parlament Roger Torrent ha inclòs a l'expresidenta del Parlament, Núria de Gispert,- que va ser reprovada pel Parlament- a la llista d'expresidents del Parlament per a valorar la sentència contra els dirigents independentistes.

El Parlament va votar a favor de reprovar l'expresidenta de la Cambra Núria de Gispert pels seus "reiterats i públics comentaris vexants i excloents" l'octubre de 2018. La proposta aprovada pel Parlament al·ludia als comentaris que De Gispert va fer a Inés Arrimadas, la qual va instar a tornar a Cadis.

"La diputada Inés Arrimadas és una inepta i ignorant. No sap d'economia, no sap d'inversions, no sap de res. I sempre fa un mateix discurs derrotista. Es deu trobar molt malament a Catalunya! Deu enyorar el seu poble! Qui l'obliga a ser aquí?", va preguntar De Gispert a la xarxa.

El Parlament ha fet una valoració conjunta en la qual han pres la paraula el mateix Roger Torrent així com els expresidents Joan Rigol, Ernest Benach i també Núria de Gispert.

De Gispert ha afirmat durant la seva intervenció que "la repressió ha vingut per quedar-se" i que "vénen temps difícils". "Cal ser conscients que el camí per resoldre políticament el conflicte no serà fàcil però no hi ha d'haver lloc pel desànim. Si els presos i preses polítics no defalleixen, nosaltres no podem defallir" ha manifestat.

Roger Torrent ha afirmat que "és una sentència contra la societat catalana, contra les seves institucions i els seus legítims representants". "Condemnant-los a ells ens estan condemnant a tots". El president també ha agraït a l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell per fer que "al Parlament s'hi pogués parlar de tot".

"Els catalans no renunciarem mai a decidir el nostre futur, perquè hi tenim tot el dret. No podem acceptar en silenci la injustícia, això seria una nova victòria de la repressió. El dia d'avui ens referma més que mai en el camí de la democràcia, gràcies Carme per fer que al Parlament s'hi pogués parlar de tot" ha dit.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 15/10/2019 - 02:16

"Torrent recurre a Núria de Gispert"

Deuen estar molt apurats. Ni han esperat al dia de Tots Sants.

#6 Joan del Bages, Manresa, 14/10/2019 - 22:01

Benach, De Gispert i ara Torrent. Quin nivell ! I no esmento a la Forcadell pel mal moment que deu estar passant. Però li ha passat per seguir el joc a tota aquesta trepa .
En Benach, en Rigol o la Gispert a viure com a marahàs amb un sou vitalici que paguem amb els nostres impostos. Com l'"astut", don Pujolone, en Montilla o en Maragall...

#4 Pipistrello, Tabàrnia , 14/10/2019 - 19:59

I posen a aquesta xenòfoba retrògrada com a portaveu? Sí que els agrada desprestigiar-se...

#4.1 La Mare Superiora, Dominica, 14/10/2019 - 23:33

Doncs juga molt rebé a la brisca...sempre em deixa en pilotes la tia,uy,jijijijiji.

#3 rosa, Barcelona, 14/10/2019 - 19:40

Quans anys fa que parlen català tots els Gisperts?. Ernest els hi podries haver ensenyat des de que t'hi vas emparentar.

#3.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 14/10/2019 - 20:38

Probablemente los mismos que Arturito

#2 Capit@n España, Purgandus populus!!, 14/10/2019 - 18:55

La Fada (bruixa) xenófoba del Parlament..hahahahahahaha