Publicitat
Política · 9 de Gener de 2012. 15:47h.

Tot controlat al congrés de CDC

Francesc Homs i Lluís M. Corominas presidiran les dues ponències

Tot controlat al congrés de CDC

Homs, a l'esquerra, amb Corominas i Pujol, en una foto d'arxiu

Francesc Homs i Lluís M. Corominas presidiran les dues ponències del XVIè congrés de Convergència Democràtica (CDC). El portaveu del Govern dirigirà la ponència d'àmbit polític i ideològic, mentre que l'exalcalde de Castellar del Vallès s'ocuparà de la d'àmbit institucional i organitzatiu.

El secretari general adjunt del partit, Oriol Pujol, ha indicat que si en el darrer congrés es tractava “d’articular una Convergència que estava a punt” ara es tracta “d’articular una Convergència que està en marxa”, i que serà en funció d’aquesta premissa que s’estructurarà especialment la ponència que dirigeix Lluís M.Corominas.

Respecte a la ponència ideològica, Pujol ha insistit que “no dissociarem l’agenda nacional de l’agenda econòmica perquè per a nosaltres van a la una”. Segons Pujol, en l’encàrrec que s’ha fet a Corominas i Homs com a presidents de ponència “som coherents i donem la imatge de continuïtat i de partit coherent”.

El dirigent nacionalista ha remarcat que tant l’un com l’altre “van fer el que al seu dia en vam dir la travessia del desert des del partit, i avui hi segueixen vinculats, a part de les responsabilitats que l’un té al Govern –com a portaveu- i l’altre al Parlament –com a vicepresident primer-”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat