Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2011. 08:50h.

Tot controlat al congrés del PSC

Delegats denuncien que és "el més restrictiu i parcial" de la història del partit

Tot controlat al congrés del PSC

El congrés triarà una nova direcció

La Coordinadora de Col·lectius pel Canvi afirma que "no estem d’acord amb com s’ha preparat el 12è Congres del Partit dels Socialistes de Catalunya" i reclamen "democratitzar el partit" perquè "tothom que vulgui ha de poder dir la seva". Tot i això, denuncien que "ens trobem davant el congres més restrictiu i parcial de la nostra història".

En aquest sentit, expressen que "necessitàvem un congres obert, amb la màxima participació de delegats i delegades de tot el territori. No just al contrari" i lamenten que "una vegada escollits els delegats, no se n’ha fet pública la llista. Impedint així la bàsica premissa democràtica de poder escoltar les opinions contradictòries abans de decidir".

En el text del fulletó que repartiran al llarg d'aquest XII Congrés, la coordinadora també expressa que "tenim un reglament vergonyós i aprovat a porta tancada" i denuncia que "s’ha tractat d’impedir la possibilitat de vot secret, amb uns percentatges de recolzament desmesurats".

A més, demanen que "independentment del sentit del nostre vot, i per una qüestió d’higiene democràtica, sostenim que la votació de la Memòria de Gestió ha de ser secreta".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 jajajajjaa, barcelona, 18/12/2011 - 23:21

la Coordinadora de que ? son no mas de 30 militantes que perdieron el carguito......que cada uno monto su plataforma hay hasta 21........en fin sin comentarios

#8 jajajajaa, barcelona, 18/12/2011 - 23:18

delegados ? que delegados los que han eperdido el cargo por no pegar ni golpe ?

#7 carles, Barcelona, 16/12/2011 - 18:58

El PSC s'ensorra degut al seu canvi cap al nacionalisme català... I la gent som d'esquerres i defensem una catalunya i espanya unides que farem?? a les pròximes autonòmiques Ciutadans recullirà part d'aquests vots i passarà a tenir grup propi segur. Almenys que comptin amb el meu vot

#7.1 Joan, Barcelona, 16/12/2011 - 20:26

Catalunya té dret a tenir un partit gran de dretes i un altre d'esquerres; si vols Catalunya unida a Espanya ja tens el PSOE o el PP. I parlant de tot, per quina raó vols que Catalunya continuï unida a Espanya? Per regalar-los cada anys 22.000 milions d'euros i rebre insults com a resposta?

#6 Anilina, Sabadell, 16/12/2011 - 12:08

En el PSC no han entès res de res. Hi ha un temps per a casdascú. I el de Icetes, Zaragozas, Montillas i Chacons, s'ha acabat. Si us plau, si el partit vol ser útil, poseu-los a la reserva. L'opció Navarro és voler allargar la mort del socialistme català. On és l'esperit d'en Raventós?

#5 Pep, Vic, 16/12/2011 - 10:16

No han entés que el control de la societat catalana a través de PSC s'ha acabat. Ja no tenen càrrecs per repertir i els Icetes es tanquen en ells mateixos per intentar sobreviure uns anys més. A veure so el PSC peta d'una vegada.