Publicitat
Política · 26 de Maig de 2022. 22:06h.

Tot el que avergonyeix a Ciutadans

Martín Blanco retreu a ERC, Junts i la CUP els seus pactes

Tot el que avergonyeix a Ciutadans

El portaveu de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, ha citat algunes actituds o decisions que l'avergonyeixen dels Comuns, la CUP, JxCat o ERC i, entre altres, ha posat l'exemple de negar-se a parlar en castellà a un malalt d'ELA o rebutjar l'aprovació d'un text perquè està redactada en castellà.


Després d'escoltar les intervencions de tots els grups en el debat de la moció sobre el balanç d'un any de mal govern, Martín Blanco li ha retret als comuns que "m'avergonyiria que el meu partit fora en coalició amb el braç polític d'una banda terrorista" i a la CUP que "m'avergonyiria de comptar en el meu grup amb una diputada que es negués a contestar en castellà o en català un malalt d'ELA en aquest Parlament".

El diputat taronja ha dit a Junts que "m'avergonyiria que un diputat del meu grup digués obertament: 'No penso tornar a aprovar ni a signar ni a dir absolutament res sobre una moció perquè estigui redactada en castellà'". A més ha assenyalat que "m'avergonyiria que el president el meu partit que, a més, ha estat president de la Generalitat de Catalunya, es reunís amb emissaris de Putin amb la qual està caient a Europa".

 

També ha tingut retrets per a ERC i ha manifestat que que "m'avergonyiria profundament de formar part d'un govern que ha discriminat policia i guàrdies civils en la vacunació de la covid, seria profundament vergonyós per a mi".

Finalment, ha dit que "m'avergonyiria de formar part d'un govern que defensa un discurs completament dissolvent parlant d''Espanya ens roba', parlant que la resta dels espanyols són poc menys que una catèrvola de ganduls i malignes". "Així que els demano, si us plau, que es mirin al mirall i s'adonin que vostès representen el pitjor nacionalisme, racista i xenòfob", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 no soy nadie, barcelona, 27/05/2022 - 11:04

Estos si que dan verguenza, por toda la gente que depositó sus esperanzas en ellos, con unos resultados increíbles y míralos ahora. El uno encamándose con cantantes y sacado a empujones de los bufetes de abogados, la otra saliendo por patas a Madrid, y el resto, entre folloneros y muertos de verguenza, eso sí, cobrando hasta el último día...

#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 27/05/2022 - 00:14

A ver si hace efecto y además quitan las esteladas de sus balcones, que da vergüenza verlas; bueno, de muchos ya lo han hecho, ahora lo que tienen que hacer es borrarlas de sus cabezas, que también da vergüenza notar que las llevan.