Publicitat

No trencaran ni a la Diputació de Barcelona ni a Madrid pel catalangate

Tot pels calés

Ni ERC trencarà amb el PSOE a Madrid ni Junts amb el PSC a la Diputació malgrat el ‘catalangate’ i l’allau de protestes que aquest ha provocat des dels partits independentistes.

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, s’ha estès durant la roda de premsa posterior a la reunió de l’Executiu en denunciar el cas, però quan e-notícies li ha preguntat per un possible trencament amb els socialistes arran del cas, s’ha limitat a apuntar que “no sóc la persona que pot respondre a això”. “No puc donar-li resposta perquè no em pertoca”, ha assenyalat.Plaja ha anunciat que ”denunciarem per totes les vies la vulneració de drets humans. El Govern no es conformarà amb accions propagandístiques. Que ningú s’equivoqui pensant que aquest cas es podrà tancar en fals, sense rellevants conseqüències polítiques”.

"Exigim al govern espanyol que exerceixi immediatament les facultats que té atribuïdes per aixecar el secret de totes les actuacions del CatalanGate i que adopti les decisions pròpies d'un estat democràtic davant les irregularitats que constatin”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Suissa forever, Mataro, 27/04/2022 - 06:17

Preparaos indepes que vienen curvas. Con el proximo gobierno pp-vox vuestra inpunidad se acaba.

#8 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 26/04/2022 - 20:39

Si cobraran menos sería otro cantar para ellos...

Qué poca dignidad tienen

#7 Robert, El vendrell, 26/04/2022 - 18:50

Oportunisme, victimisme, exageracio, pero lo important es la pela. Fora d aixo no son res.

#6 David, FOLGUEROLES, 26/04/2022 - 18:39

Claro, nos quedariamos todos muy sorprendidos si lo hicieran. A donde iban a ir estos sin el Sanchez, que les echa, no una mano, sino todo el país a sus anchas.

#5 Miquel, Cubelles, 26/04/2022 - 15:54

Como diría aquel: teatro del bueno. Son una banda de farsantes y lo peor de todo es que hay muchos borregos que no abren los ojos .