Publicitat
Política · 11 de Juny de 2019. 20:52h.

Tot va ser un fake

Xavier Melero: "Ningú diu res, ningú vota res i tothom se'n va cap a casa"

L'advocat de l'exconseller d'Interior Joaquim Forn, Xavier Melero, ha admès aquest dimarts davant el Tribunal Suprem que la declaració d'independència no va tenir cap validesa, que no es va arriar cap bandera i que tothom va acceptar l'aplicació de l'article 155. En el seu informe final al Tribunal Suprem, el lletrat ha manifestat que el Govern català va desistir de funcions després de la DUI del 27 d'octubre de 2017 i que "tots se'n van anar cap a casa".

"Ningú diu res, ningú vota res i tothom se'n va cap a casa" ha defensat Melero. "Tots se'n van anar cap a casa, no es va arriar la bandera, no es va comunicar a cap cos diplomàtic, no es dicten decrets ni lleis de desenvolupament i tothom s'adapta al 155" ha destacat l'advocat de Forn durant la seva intervenció.

"El que fa el Govern de la Generalitat és incomplir sistemàticament el contingut de les mateixes per tal que res del que fes tingués validesa normativa ni des del punt de vista de la seva pròpia legalitat republicana. El Govern de la Generalitat incompleix la proclamació de resultats i incompleix la proclamació d'independència" ha explicat Melero al Tribunal.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Jordi BR, L'H, 12/06/2019 - 13:14

El 27-O es fa un acte de reconeixement al valor de quasi tres milions de persones que van demostrar que estem preparats per defensar els nostres drets front comportaments propis d'un règim que crèiem mort; i almenys la majoria sabíem que així era

#6.1 Finsescoions, Blanes, 12/06/2019 - 20:33

Si senyor
A veure quin dia tornem fer una moguda:
Per la merda de la sanitat
Pels barracons escolars
Per les taxes univ més altes d'Europa
Per localitzar onte són els Pujols..

La resta.....per a mi no em treu pas són
La dignitat nacional democràtica la vaig perdre en la llista d'espera Sanitat

#5 Didac, Barcelona, 12/06/2019 - 12:07

Aquesta trepa de la defensa es poden esbrevar i promoure la beatificació dels processats, que fagin els discursets mes fantasiosos que desitgin pero els memebres del Tribunal son professionals excel.lents que no es deixaran enganyar. Els sediciosos si haguessin arribat a triomfar haguessin convertit aquest pais en un desert i ho han de pagar

#4 botifler1914, Waterlux, 12/06/2019 - 09:48

Con Puchi en Belgica no los veo en plan numantinos.

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/06/2019 - 00:38

I si tot era una monumental camama que collons volien fer amb els 11.000 milions del chinus ?

El Maestro Marchena i el seus boys s´ho empasaran ? No crec que seguin subscriptors de ViIlaweb

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 11/06/2019 - 22:57

Lo que pone de manifiesto Melero es que sólo hay dos posibilidades: o tiene razón fiscalía y fue un golpe, o tiene razón él y todo fue una tomadura de pelo. Ninguna de las dos les va a giusta a los separatistas. La verdad no les gusta a los que se basan en la mentira, aunque como decía aquel, la verdad os hará libres.