Publicitat
Política · 21 de Març de 2010. 10:48h.

"Tota la merda ha sortit de dins"

Carretero defensa Sandra Lomas de "la brutalitat dels atacs" rebuts

"Tota la merda ha sortit de dins"

La direcció de Reagrupament


El president de Reagrupament, Joan Carretero, s'ha referit durant el seu informe de gestió a la crisi que ha viscut recentment l'associació i ha assegurat que "la primera dimissió no va ser cap farol".

L'exconseller ha denunciat que "hem viscut uns mesos de cops baixos, intents de desprestigi mai vistos, s'han posat vides privades al comentari públic de la manera mes barroera que s'ha pogut".

"Cal dir que això no ho han fet ni els nostres enemics polítics, ni els serveis secrets, tota la merda ha sortit de la nostra organització, dels nostres rivals, dels nostres adversaris", ha insistit.

"Val la pena tot aquest escarni públic?", s'ha preguntat. Carretero ha tingut també paraules d'agraïment per a Sandra Lomas. "Vull agrair la tasca que ha fet, tot il·lusió, tota la preparació, que ha dimitit de la junta atesa la brutalitat dels atacs que ha patit". "Ningú es mereixia una bogeria com aquesta", ha reiterat.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Enric, Girona, 23/03/2010 - 14:14

I la Lídia del comentari no dóna molta importància a Reagrupament, quan es queixa que l'e-notícies li dóna massa importància? Ai, botiflerota, com se't veu el llautó.

#25 Lídia, Sant Joan de les Abadesses, 22/03/2010 - 12:23

Els d'E-Noticies no li esteu prestant una excessiva cobertura a una associació cultural més aviat petiteta?.

#24 francesc, terrassa, 22/03/2010 - 11:52

La gran frase que resumeix la pel·lícula RCat és: segueix-la mamant, Lomas! RCat colla d'arribistes, indocumentats i falsaris. I al Carreter potser que el fitxin per fer de Dr. No... li escau més bé el paper.

#23 Evarist, Gavà, 22/03/2010 - 11:29

Al Miquel (CAT).
A RCat no ha plegat ningú i no hi ha ningú que sigui "una merda", en tot cas, hi havia companys independentistes que tenien una visió diferent de com fer les llistes electorals. Ara ja ho sabem com aniran: A dit del Carretero!

#22 Albert, Barcelona, 22/03/2010 - 10:58

I afegiria al que diu la Rosa: I ningú ens posarà a les llistes del partit del novio.