Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2010. 17:13h.

Tota l'oposició demana la dimissió de l'alcaldessa de Cunit

CiU, ERC, ICV fan costat la mediadora suposadament assetjada per un imam

Tota l'oposició demana la dimissió de l'alcaldessa de Cunit

Judith Alberich, en una imatge d'arxiu

Els grups municipals de CiU, ERC i ICV han demanat la "dimissió" de l'alcaldessa de Cunit, Judith Alberich, en un comunicat conjunt. L'oposició a la coalició municipal entre el PSC-PP ha indicat que "confirmem tot el nostre suport a Fàtima i la seva família i al seu treball com a mediadora fins a la data d'avui".

Els tres partits signants han denunciat que "l'alcaldessa no va comunicar als grups de l'oposició ni l'escrit de queixa amb la recollida de signatures ni la resposta de l'ajuntament a aquest escrit. Tampoc se´ns va informar de les presumptes amenaces, coaccions i calúmnies que va rebre Fàtima fins que  ella mateixa ens va fer saber els fets i la denúncia. Tampoc ha estat comunicada l'ordre d'allunyament als grups de l'oposició".

L'oposició municipal a Cunit ha afegit que "l'alcaldessa no podia demanar a una treballadora de l'ajuntament que retiri una denúncia davant uns presumptes fets delictius. És la justícia qui ha d'actuar. La relació de superioritat de l'alcaldessa amb la treballadora pot  arribar a sentir-se com una forma de coacció".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Rafles, españa, 05/02/2010 - 18:01

Esto de leer la noticia en español y no poder leer los comentarios no deja de tener guasa.

#9 Ximen, Cunit, 05/02/2010 - 02:07

Mes val tard que mai. Cal moció de censura, per a quan?

#8 Meliq Salau, Reus, 04/02/2010 - 20:56

Patètica l'actitud dels que ja fa temps que han començat a cuidar futurs votants de diferents nacionalitats a base de fomentar qualsevol tret no cristià
I és que atacant el cristianisme també s'ataca els fonaments de Catalunya

#7 RITA LA CANTAORA, Barcelona, 04/02/2010 - 19:56

Da pena que tengamos que leer lo que está ocurriendo con la Alcaldesa de Cunit, Es que piensa que está por encima del bien y el mal. La compadezco porque hay que recordar que el que siembra viento recoge tempestad

#6 Lidia, Cunit, 04/02/2010 - 19:14

Jo sóc dona i estic indignada. Pobres de nosaltres si en surten gaires de dones així!!! DIMISSIÓ!!