Política · 2 d'Agost de 2010. 09:59h.

Totes les contradiccions de Carretero

"Si Laporta no va amb Reagrupament, Reagrupament anirà amb Laporta"

Totes les contradiccions de Carretero

Carretero, amb Lomas i Carandell, a la manifestació

El president de Reagrupament, Joan Carretero, es contradiu en les manifestacions que ha anat fent sobre la confecció de les llistes de la seva formació de cara a les pròximes eleccions al Parlament i sobre la seva intenció de sumar l'expresident del Barça, Joan Laporta, a la seva causa independentista.

A l'octubre del 2009, en una entrevista a 'Els Matins' de TV3, Carretero va manifestar, sobre les seves intencions amb Laporta, que "nosaltres volem sumar, i Laporta és un factor que multiplica". Dos mesos més tard, el líder de Reagrupament deia que "si Laporta no va amb Reagrupament, Reagrupament anirà amb Laporta" i l'1 de febrer manifestava que "Laporta em tindrà al seu costat". Però ara que Laporta ha engegat el seu projecte polític, els dos líders independentistes no troben la fórmula per confeccionar una candidatura unitària.

D'altra banda, sobre la possibilitat d'arribar a acords amb altres formacions independentistes per confeccionar una candidatura unitària, Carretero, en la entrevista a Els Matins de TV3, va apuntar que "si nosaltres som més de 2.000 i uns altres en són 22, allò lògic és que vinguin amb nosaltres. Si els altres són 10.000, nosaltres anirem amb els 10.000".

Per últim, sobre la confecció de les llistes de Reagrupament de cara a les properes eleccions al Parlament, Carretero va manifestar el 17 de juny del 2009 que "els nostres associats escolliran en primàries els candidats i les posicions a les llistes electorals". En la ponència política de Reagrupament, que es va celebrar el 3 d'octubre del 2009, va assegurar que "els candidats en cada circumscripció electoral seran escollits en un procés de primàries amb llistes obertes". En canvi, les llistes de Reagrupament han estat tancades i elaborades per la direcció i, a més, rebutgen el mètode de llistes obertes que proposa Solidaritat Catalana.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 dolors, barcelona, 03/08/2010 - 11:53

senyors del e- noticias vosaltres que esteu tant ben informats de tot, amb podriue dir de que viuen aquest 3 de trio lalala que tant volen fer per l´independentisme? Que jo sapige en Carretero esta trevallant i es manté ell.
els altres qui els mante ?

#36 Carles, Cardona, 03/08/2010 - 09:03

lluis (b). CIU vol la poltrona. Se li enrefot la resta per això va marejant la perdiu sense definir-se. Si ERC hagués volgut la poltrona i viure bé hauria fet Mas president però va triar el camí difíl però necessari per Catalunya en aquell moment.

#35 lluis, b, 03/08/2010 - 08:21

Ex-reagrupat: El problema de Ciu és que no té projecte o idea de país. Tinc clar el que vol PP, C's, PSC, Rcat, ERC, CUP... però i CiU. Autonomisme? Federalisme? Independència? M'expliques què volen?

#34 carracuca, barcelona ESPAÑA, 03/08/2010 - 00:26

con la cara mala leche y amargao que pone siempre este tio, quien le va a votar. Pobre cataluña si este fantasma entra en el rancho de la ciudadela

#33 Cesc, bcn, 02/08/2010 - 21:08

Carretero no va amb Laporta perquè hi ha un parell (el Tena i l'Uriel) que li han tancat la porta, capite?