Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2009. 12:52h.

Totes les contradiccions de Nebrera

Afirma que és "un honor" haver estat diputada i després que el Parlament és "una pèrdua de temps"

La roda de premsa de Monterrat Nebrera dilluns passat, avançada per e-notícies divendres passat, va estar a l'alçada de les expectatives. L'exdiputada del PP va incórrer en algunes de les contradiccions que han caracteritzat la seva curta -però intensa- carrera política des del seu fitxatge estrella per Josep Piqué a les últimes eleccions al Parlament.

Tot just començar, en efecte, va afirmar que deixava el Parlament "amb molta tristor" i que "ha estat un honor especial haver assegut en un escó d'aquest hemicle". Però al cap d'uns minuts de compareixença va qüestionar la utilitat de la cambra catalana: "les iniciatives parlamentàries no serveixen de res" alhora que va criticar "la inutilitat del Parlament". "Ens costa un munt de diners per no res", va insistir

Fins i tot va considerar que venir era una pèrdua de temps, temps que a ella no li sobra "perquè treballo molt". "No perdo el temps", va reiterar en referència a la seva atapeïda agenda atès que dóna classes de dret, acaba d'escriure un llibre i pronuncia conferències arreu. "Utilitzo el temps d'una manera eficient", va reblar.

Amb el seu futur polític també es va mostrar contradictòria, d'entrada va assegurar que "no hi seré al Partit Popular, no hi seré al Parlament de Catalunya, no me'n vaig a cap altre formació política existent en l'actualitat dins o fora del Parlament". Però també va recordar, tot citant Josep Piqué, que "el virus de la política el portes sempre a dintre".

També va rebaixar els contactes amb el líder de la Plataforma x Catalunya, Josep Anglada perquè "he tingut reunions, sopars, dinars o cafès amb totes les formacions polítiques de Catalunya amb representació parlamentària excepte Iniciativa". Però en aquest cas va oblidar que l'esmentada formació no té cap presència parlamentària.

Tampoc va negar que hagués sondejat Anglada sobre la possibilitat d'anar de número 1 per aquesta formació a les properes eleccions del 2010 i va justificar la trobada, va ser un sopar, perquè pot tenir "alguna expectativa de futur" .

Montserrat Nebrera, a la sortida del Parlament
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Josep, Barcelona, 20/10/2009 - 18:24

¿no dijo también en rueda de prensa que estuvo con reagrupament?En cuanto a lo otro, ya lo dicen los demás. Representar a los ciudadanos es algo muy serio. Tener la oportunidad de mejorarlo, más aún. Irse, por considerarlo imposilbe, triste.Clarísimo.

#5 pedro, Madrid, 20/10/2009 - 16:32

3. Afirma no estar en el PPC ni en el Parlament pero que sigue sintiendo el "gusano" de la política ¿qué contradicción?
4. Tampoco es contradictorio decir que ha estado con PxC y con los partidos con representación parlamentaria excepto IPC.

#4 pedro, Madrid, 20/10/2009 - 16:29

1. Estar en un parlamento puede ser un honor, por el hecho de representar al pueblo, pero no se contradice con pensar que ese parlamento es inútil.
2. No pierde el tiempo, considera el parlamento una pérdida de tiempo, pues lo deja, sigue sin contradecir

#3 Carles, BCN, 20/10/2009 - 14:43

Políticament la Nebrera està morta. Més malament no ho podia haver fet.

#2 IGNACIO, Cuenca, 20/10/2009 - 13:15

2. La vida, como la política o el amor está llena de contradicciones. Es perfectamente posible que sea un honor ser diputado (representar al pueblo soberano) y sentir que estar en el escaño es una pérdida de tiempo. La crisis del parlamentarimo es esto.