Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2022. 13:11h.

Totes les mentides del procés

Alejandro Fernández recorda els "divuit mesos" de Rufián, el "tots al despatx" de Puigdemont i la "desobediència" de Torra

Totes les mentides del procés

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha enumerat les mentides del procés en la seva rèplica al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que ha comparegut davant el Parlament per a donar compte de la modificació en l'estructura i la composició del Govern.

Alejandro Fernández ha dit que la majoria de catalana "només els demana que diguin la veritat, que acabin amb el tacticismo, l'infantilisme i la impostura" perquè "el llistat de mentides bastes, grolleres, és de tal calibre que si jo fos independentista, els manaria a vostès a fregir espàrrecs".

El líder dels populars catalans ha dit que el llistat està "a mig camí entre l'esperpent i el deliri" i ha recordat algunes d'aquestes "mentides" com quan Puigdemont, al novembre de 2016, va afirmar que "trenta democràcies europees reconeixeran la independència de Catalunya immediatament" o quan Artur Mas, al setembre de 2015, va manifestar que ni una sola seu social bancària s'anirà de Catalunya".

També ha assenyalat que Jordi Sánchez va manifestar que "la violència de l'1 d'octubre no es produïa a Europa des de la Segona Guerra Mundial". "Aquesta asseveració, per cert, especialment indignant, obviant que aquí hi ha hagut una guerra als Balcans o el terrorisme que ha viscut el continent", ha reblat.

Alejandro Fernández ha recordat que Puigdemont, "minuts abans de ficar-se en un maleter, fugir i deixar tirats als seus companys", va demanar als seus consellers anar "demà tots al despatx a treballar".

O que Torra va afirmar al desembre de 2019 que "no penso pagar ni una multa, practicaré la desobediència", però que "per descomptat que la va acabar pagant". El líder del PPC ha acabat recordant que fa set anys per Gabriel Rufián va assegurar que "en divuit mesos m'aniré del Congrés dels Diputats". "Els divuit mesos més llargs de la història de la humanitat", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 Gloria, Valls, 20/10/2022 - 05:50

El.problema es que hi ha gent que continua votant a aquests mangants mentiders que han portat a catalunya a la mes absoluta desgracia.

#15.1 Tots a una, Chicago meixugo, 20/10/2022 - 09:41

Ara és l'hora.....ho tenim a tocaaaaaaaa!

#14 Ateo, Tarragona (Tabarnia), 19/10/2022 - 23:29

Los indepenlistos mienten sin parar porque saben que los indepedentontos se lo creen todo. Y a vivir que son dos dias.

#13 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 19/10/2022 - 19:53

¡Muy bien Alejandro Fernández diciendo verdades como puños! Pero, ¿es que podía esperarse otra cosa de los nacionalistas?
- Claro que no. El nacionalismo identitario catalán, igual que el alemán, el italiano, etc., se basan en mentiras para que sus devotos se crean superiores.
¡Todo nacionalismo identitario es una farsa!

#12 Soloesmiopinion, Tabarnia, 19/10/2022 - 18:25

Los indepes no mienten, es la realidad la que miente.

#11 Neferu, Barcelona, 19/10/2022 - 18:13

La verdad es que aunque el procés ha sido una obra de teatro con unos actores malísimos y ambiciosos, también es muy cierto que la tal obra ha hecho ricos a muchos de ellos, y a otros muchos les ha permitido vivir del dinero público solo por salir en teleprocés hablando mal de España. Nunca costó menos ganarse un sueldo con tan poco esfuerzo