Publicitat
Política · 18 de Juny de 2019. 10:18h.

Totes les pressions de Torra a Santa Coloma de Farners

L'alcaldessa de JxCat explica amb pèls i senyals les intimidacions després de ser escollida

L'alcaldessa de Santa Coloma de Farners, Susagna Riera (JxCat) ha explicat en declaracions a l'Aquí Cuní (Cadena Ser) totes les pressions que va rebre tant de Quim Torra com de la família del president perquè es desdigués del pacte de Govern al qual havia arribat amb el PSC i Independents per la Selva. Riera ha afirmat que els Independents es van sentir intimidats i van tenir por després de la trucada de Torra.

"Els Independents van tenir por, sincerament. Primer la trucada del president a ells els va intimidar, van dir que al president se li havia de fer cas, tot i que és el president del país, no del seu partit", ha lamentat Riera, a més d'afegir que "aquesta gent poc educada que hi va haver-hi van acabar de minar les seves forces per defensar el que havien pactat i el que havien firmat el dia anterior".

També ha assenyalat que Torra, del mateix partit que ella, "va trucar a ERC abans que a nosaltres" i ha reconegut que "suposo" que els Independents "van quedar acollonits". "A mi em va trucar i em va dir que havíem de pactar amb ERC", ha indicat, a més de considerar que Torra volia evitar el pacte entre JxCat i el PSC -que sí s'ha donat en d'altres localitats- perquè "és el seu municipi i allà on té més lligams".

També ha denunciat les pressions de la família de Torra durant el ple. "Jo vaig veure a la germana i a la cunyada, perquè van cridar força. En el moment que la companya d'ERC em va interpel·lar dient 'tu no faràs cas al president Torra?' jo vaig contestar que 'no, primer faré cas a mi mateixa i a un pacte que vaig fer ahir'. I llavors elles es van sentir ofeses i van anar a despenjar el quadre perquè van dir que no era digne de sentir el que s'estava dient", ha recordat.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#36 Galba, Barcelona, 19/06/2019 - 20:25

Com un "señorito andaluz" en su "cortijo". I tant que parlant!

#35 sid, bcn, 19/06/2019 - 16:28

Torra i els seus, un exemple de caciquisme i autoritarisme de nacionalisme identitari de manual.

#34 Josep, Lleida, 19/06/2019 - 10:17

Lo que no entenc, lo que no m'entre al cap, és que algú pugui fer cas a aquest inutil.
Que te idees nazis, que és un dictadoret....si d'acord, pero és que no és NINGÚ.
Ni els seus el tenen per res.
Amb que pot amenaçar, amb que pot intimidar......
Si te el mateix perill que un cagarro, que el unic perill que te, es chafar-lo.

#33 Ppkillo, Barcelona, 19/06/2019 - 10:12

No patiu que tot lo que toca o remena Torra acaba petant. Ell diu que no és polític. Vosaltres us deixarieu operar per un que diu que no és metge? Doncs això és el que és un irresponsable fent de politic que a més diu que no en sap.

#32 Chris, Lleida, 19/06/2019 - 09:18

Que hay que hacer para pedir responsabilidades penales a Torra ante tal descarado pucherazo? Torra debe estar contento de su democracia, el muy facha.