Publicitat
Política · 18 de Novembre de 2020. 12:59h.

Totes les relliscades d'El Homrani

La gestió de les residències, impagaments a entitats socials, el teletreball i l'ajuda als autònoms, entre d'altres

El diputat del PSC Pol Gibert ha enumerat les relliscades del conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir El Homrani, durant aquesta legislatura: "el caos de les residències, dels impagaments a entitats socials, la polèmica per les beques menjador, la mala gestió de la renda garantida, la inseguretat que va generar amb el teletreball i ara, el fracàs dels autònoms".

Gibert ha convidat el conseller "a reflexionar sobre si està fent un favor a Catalunya i al Govern, amb la seva gestió, o no". En la sessió de control al Parlament, el diputat socialista li ha fet "un repàs d'uns quants titulars que la seva gestió ha generat en les darreres setmanes".

Pol Gibert ha destacat el titular d'El País "Els incendis del conseller El Homrani", el de La Vanguardia: "La polèmica de El Homrani sobre el teletreball aprofundeix en el caos del Govern" i el diari Ara: "Les tres tempestes de El Homrani durant la pandèmia".

També ha remarcat que "l'editorial d'El món a RAC1 qualificava la seva idea "de bomber" i sentenciava que "els autònoms fotent cua i el Govern fotent pena" i que l'editorial de l'Ara es "demanava que posés el seu càrrec a disposició.

"Conseller, com se li va ocórrer convertir una ajuda en una cursa desesperada per 500.000 autònoms, competint entre ells per ser un dels deu mil afortunats que rebrien dos mil euros? li ha preguntat el diputat, que ha sentenciat que "la forma de gestionar les ajudes, totalment injusta i els recursos dedicats, totalment insuficients".

Finalment, li ha recordat a El Homrani que "molta gent depèn de les seves gestions. I molta gent vulnerable depèn de la seva capacitat" i li ha exposat que "fer dimitir d'aquí qui vostè mateix va escollir no crec que sigui suficient per a la gent que ha patit els seus errors". "Conseller, faci un pas al costat i deixi d'acumular titulars. Quan tot l'equip no funciona, el que s'acostuma a fer és canviar d'entrenador", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Pregunta innocent, Girona, 19/11/2020 - 13:33

Veient l'imatge del Parlament caldría que algú ens diguès si cobren desplaçament els quatre que hi son i la resta no cobren. o potserr tambè cobren desplaçament els que hauríen de seure als seients buits?.

#5 Pregunto yo, Tarragona, 18/11/2020 - 19:59

¿Con tantas "relliscades" no sera este el del patinete que una vez creio ver el presunto acosador ?

#4 Capit@n España, A cada "serdo" le llega su San, 18/11/2020 - 18:39

Y auguran a ERC como ganadora de las elecciones ...jajajajaja

#3 Sergi Sergio, Barcelona, 18/11/2020 - 14:37

Este al igual que la fenomeno de Salut es de ERC, no le pidais mas, es lo que hay, no dan mas de si, los lumbreras de ERC son asi, ahora las encuestas nos dicen que gobernara ERC, amigos, salvese quien pueda y el ultimo que apague la luz.

#2 botifler1914, Waterpus, 18/11/2020 - 14:23

Este hombre es un fábrica de racistas.