Publicitat

Hereu admet que no encarregarà "cap projecte" si guanya aquesta opció

Tothom a votar C

Hereu se la juga amb la consulta

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha dit que la consulta de la Diagonal és “absolutament vinculant” i que si guanya l’opció C s’acabarà, de moment, el debat. El primer regidor de l'Ajuntament ha indicat que "si guanya la C, en el sentit que té el major percentatge, independement de la suma de les altres dues opcions, no encarregaré un projecte de transformació”.

En declaracions al programa L'oracle de Catalunya Ràdio, Hereu ha afegit que la consulta ciutadana té “totes les garanties democràtiques” i que la suplantació de vot té consequències penals.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 tessa, palleja, 13/05/2010 - 18:56

els polítics com l\'hereu que són avui dia la majoria que ens governa a qüasi tot arreu valdria la pena pagar-los el sou perquè no fessin res.No feu res, no cal, no toqueu res, no cal, ja ens espabilarem la gent.Cosa que toqueu cosa que espatleu.

#2 Fancesc, Barcelona, 12/05/2010 - 23:39

El vot electrònic no té la més credibilitat democràtica. Tot és una entebanada com una catedral. Informeu-vos-en i passeu-ho!

#1 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 12/05/2010 - 23:38

El ciudadano normal,tiene más sentido de la responsabilidad que cualquier político. En época de crisis, guarda para necesidades, fomentando el ahorro para que haya liquidez en los bancos. Nuestros políticos a gastar a lo tonto un dinero que no tenemos.