Publicitat
Política · 30 de Juliol de 2010. 11:11h.

Tothom aprova la data del 24-O

CiU,ERC, ICV i PP consideren que "és una bona data pel país"

Tothom aprova la data del 24-O

El Parlament, en una imatge d'arxiu

El dirigent de CDC, Felip Puig, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC 1 que la data del 24 d'octubre "és una possibilitat cada vegada més versemblant i més probable".  "A efectes interns de CiU poc afecta a la feina que estem preparant des de fa mesos", ha aclarit, a més d'indicar que "si es confirma, tenim ja una data de caducitat d'aquest govern que no ha sabut actuar en cap dels fronts".

Per la seva banda, des d'Esquerra, Anna Simó ha considerat que "és una bona data pel país" i ha recordat que "a Esquerra ja hem demanat al president que les convoqués aviat i que la ciutadania voti en un moment complicat pel país, política i econòmicament".

Dolors Camats, d'ICV, ha reconegut que "la del 24 és de les dates que sona" i ha lamentat que "n’hi ha que la precampanya ja l’han començada independentment del dia de les eleccions. Alguns hi ha que estan en precampanya des de fa molts mesos". "Ara, el que hem d’intentar és que la gent trobi arguments per anar a votar", ha assenyalat.

Finalment, Dolors Camats, ha reconegut que "no em sembla gens malament la data electoral. No es pot continuar més amb el govern del tripartit, amb aquesta agonia". "Aquest govern està esgotat, no ha sabut gestionar la crisi, i com més aviat tinguem una data electoral, millor per poder guanyar confiança i credibilitat", ha indicat, a més de sentenciar que "quan més aviat siguin, millor per no agreujar la situació de crisi que pateixen moltes persones al nostre país".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 EGP, Barcelona, 30/07/2010 - 12:02

Ciutadans sacará 9 diputados. aun podremos gritar aquello de libertad libertad libertad y modificar lo de toma tres tv3 por toma tres por tres tv3!