Chacón, Parlon, Borrell, Montilla, Navarro i Ros l'avalen perquè sigui el nou líder del PSC

Tots amb Iceta

Iceta, en una imatge d'arxiu

El candidat a la primera secretaria del PSC, Miquel Iceta, ha rebut el suport de nombrosos pesos pesats del partit i ja té les més de dues mil signatures que li calen per apuntar-se a les primàries. A falta del recompte oficial que s'iniciarà aquest dimarts al carrer de Nicaragua, és molt probable que sigui l'únic dels tres aspirants a la carrera successòria.

Iceta ha rebut el suport de l’exministra Carme Chacón i de l’alcaldesa de Santa Coloma, Núria Parlon i també el d’antics dirigents socialistes com Raimon Obiols, Josep Borrell, José Montilla, el fins ara primer secretari, Pere Navarro, i l'exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu, segons RAC-1. Membres de l'aparell com Antoni Balmón, i alguns que fins fa unes setmanes eren considerats crítics, com l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.

Esquerra Socialista de Catalunya del PSC també ha donat el seu suport a Miquel Iceta perquè és “coneixedor del nostre partit” i sap “el que significa la pluralitat del mateix”. “Una persona -destaquen en un comunicat- que pot iniciar un debat per situar el PSC en camí de la recuperació”.

Iceta lliurarà els avals avui a les 5 a la seu del carrer Nicaragua i ho té tot de cara per convertir-se en el relleu de Pere Navarro perquè, fins ara, els seus rivals no han reunit els avals. Com a molt, només tindrà un rival a batre en les primàries: el regidor de Palafolls Josep Rueda, que ahir encara no tenia tots els avals.

El primer secretari del PSC de Figueres (Alt Empordà) i portaveu socialista a l'Ajuntament, Pere Casellas, ja ha tirat la tovallola perquè només s'havia reunit poc menys de 250 avals dels dels 2.072 avals necessaris.

Aquest dimarts, a partir de les 17:00 hores, membres de la mesa del Consell nacional del PSC, en la seva condició d’autoritat electoral, i de la Comissió Gestora del partit, rebran els avals que els precandidats a la Primera Secretaria presentin per a la seva validació.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 ramon, barcelona-c, 01/07/2014 - 13:13

El sr Iceta no farà res constructiu o nou, escoltant ,atentament ,la seva participació a la tertulia del divendres (?)a Catalunya Radio es veu que els participants no volían destrossarlo. Un membre mes de la caverna natural espanyola del inmovilisme i la intrasigencia i la falsa tolerancia.BUIT.

#7 JosepPagèsCARDEDEU, VALLES ORIENTAL, 01/07/2014 - 10:09

Si el P.S.C.de veritat no te ningu millor que ICETA vol dir estan molt molt malament ICETA Recorda molt al TRIPARTIT fa molts anys que esta frente al P.S.C.esteu molt malament socialistes que no tingueu cap jove lider una nova cara aires nous no vells aixo no es cap canvi Es mes delmateix

#6 PSC HA MUERTO, BCN, 01/07/2014 - 09:25

Iceta acudirá a la calle Nicaragua para certificar la muerte del PSC

#5 LLUC, 9N2014, 01/07/2014 - 09:23

Tots amb Iceta !! Collboni, Lucena, Jorge Javier, Boris ... Sáaaaaal-vaaa-meee soy un náu-fra-gooo

#4 Mahmoud, Sabadell, 01/07/2014 - 09:22

Genial!! Ara si que el PSC deixarà d'existir i de tocar els nassos al país!