Publicitat

El PSC aprofita els 'papers de Pandora' per impulsar una moció de l'esquerra contra l'alcalde de Badalona

Tots contra Albiol

El regidor del PSC, Rubén Guijarro, ha anunciat en una entrevista a RTVE que el seu partit ha obert contactes formals per fer una moció de censura contra l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol.

“El PSC ens dona via lliure per fer el millor per Badalona i això és el que farem”, ha dit. Guijarro ha demanat que “el temps de la corrupció s’acabi i deixem de passar vergonya”.El dirigent del PSC ha assegurat que a Albiol “li hem demanat la dimissió per terra, mar i aire" i l’ha acusat igualment de “dir mentides” amb l’afer dels diners en un paradís fiscal. "És la crisi més greu de la democràcia a Badalona”, ha assegurat.

Albiol, per la seva banda, ha lamentat que “de nou l'oposició, encapçalada per PSC i CUP -que van destrossar la ciutat entre 2015 i 2020- i després de mesos parlant de moció de censura, ara pretenen tornar a destrossar els avenços aconseguits en any i mig d'alcaldia. No els importa Badalona; van únicament a la seva”. 

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Con el PSC hemos topado, Barcelona, 26/10/2021 - 10:35

El PSC sempre acaba salvant la cara al nacionalisme

Què té d'Esquerres Junts?

#11 PSC, Barcelona, 26/10/2021 - 10:32

El PSC sempre acaba donant oxígen a l'independentisme

Què té d'esquerres Junts?

Ai aquests titulars !

#10 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 19/10/2021 - 22:24

¿Y de la mina de oro de Rodriguez Narcotero no se acuerda el PSC? Claro que no, por eso es el Partido Separatista Confirmado.

#9 pepe, Andorra, 19/10/2021 - 14:19

menudo montaje lo de los papeles esos, solo hay q seguir el dinero de las supuestas asociaciones esas de prensa, para ver quien esta detras de estas filtraciones interesadas, la mas importante, la del presidente chileno y la nueva constitucion globalista q quieren imponer en ese pais hermano. Anda q si se filtrara lo de los del psoe, lo q me reiria

#8 Marcial Heredia, el circo de la tele, 19/10/2021 - 14:01

El PSC siempre dispuesto a luchar contra la corrupción y la mentira, ellos, todavía impolutos en este largo viaje ¿de qué Nuri ni que Luigi hablas? Aunque condenen a Badalona a un destino muy triste, volverán a meter la pata. Se puede hacer el juego a los radicales nacionalistas, claro que sí se puede.