Publicitat

Laura Borràs i Jordi Ferrés s'alien contra el conseller

Tots contra Calvet

L'advocat i ex regidor a Sant Cugat Jordi Ferrés ha anunciat que retira la seva candidatura a les primàries de JxCat per ser el presidenciable a les eleccions catalanes, previstes per al 14 de febrer, i ha demanat el vot per la portaveu de JxCat al Congrés , Laura Borràs.

Ferrés ha explicat en una carta a la militància que "he arribat a la conclusió que la meva candidatura i la de la Laura Borràs són opcions que han de col·laborar i no han de competir, fent que Junts abandoni definitivament l'estratègia del peix al cove i la gestió de les engrunes de l'autonomisme".

La militància, doncs, haurà de triar finalment aquest cap de setmana, per al primer lloc de la llista, entre l'exconsellera de Cultura i portaveu de la formació al Congrés i el conseller de Terrirori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

 

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Jesús Méndez, BCN, 28/11/2020 - 19:11

Que tenga cuidado Calvet, que es muy saltarín pero no tiene media hostia y la "geganta" le puede destrozar con un buen "placa, placa".

#3 Veronica, Vilassar, 28/11/2020 - 09:48

Tota aquesta trepa estan tallats del mateix patró i els cognoms son indiferents, tots ells tenen incrustat el parasitisme, l'afany inrrefrenable de posar mà a la caixa, l'afició pel joc de la corrupció i pregonar el fanatisme per mantenir-se anys vivint amb l'esquena dreta. Pero quan van maldades ja saben com posar-se dins el maleter d'un cotxe

#3.1 H. Gea, Sitges, 29/11/2020 - 08:23

Mantenerse todo uno erguido, entero, tiene su mérito. Que se agachen los demás descargando de los que están erguidos.

#2 Botifler, Sant Cugat del Vallès, 27/11/2020 - 20:22

Els que vam estar a Unió amb en Jordi Farrés sabem bé que es un “professional” de viure del cuento. S’ha presentat per mirar d’entaforar-se a la llista del millor postor. Res de nou

#1 No anem be, Barcelona, 27/11/2020 - 20:09

Tinc entèn que aquest Calvet és una mala peça. Molta veueta tonta però per sortir cames ajudeu-me